1 & 1 INTERNET AG
BlackNight.com
DomainMonster.com
eNom.com
EuroDNS.com
Fabulous.com
GoDaddy.com
Key Sistem Gbh
Moniker.com
Name.com
NameCheap.com
Nameking.com
Register.com
Tucows.com
alt registrar decat cele mentionate mai sus
Ultima modificare făcută de Broscoi; 10th July 2011 la 15:32.
la name.com am vreo 300 de domenii (com,net,org,biz) ... mi se pare cel mai ok ...
la godaddy mai am vreo 100 info-uri dar interfata si modul de cumparare ma dispera la maxim, dinaia nici nu il folosesc pt altele decat info
ma uitam acuma la tarifele internetbs.net ... sunt in euro ...
un com ajunge la 8 dolari si un net la 7, diferenta intre name.com si ei nu e mare numai ca designu ( cel putin pagina principala ) mi se pare adusa direct din 1900 toamna ...
cat despre namecheap.com, sunt mai scumpi decat name.com, deci ... that's that
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
@StarNET - Te asigur că cei de la InternetBS sunt foarte ok. Înregistrez la acest registrer domenii .com/ .net de mai bine de un an jumate și nu am avut nici o problemă. Interfața este una foarte simplă, ci nu ca la GoDaddy, o junglă de reclame, opțiuni, etc. + prețurile domeniilor destul de mici.
Nimic interesant...
reinviu un pic topicu poate stie cineva ceva: in conditiile in care administrez cateva sute de domenii ma gandeam sa vad ceva planuri de reseller ... la niste costuri cat se poate de reduse ... din pacate nu am gasit nimic mai ieftin ca si name.com ... stie cineva ceva ?
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
principalele ar fi com si net ..
1. Name.com - Tot timpul " OnTOP of the situation "
2. GoDaddy.com - Am avut probleme cu 3 carduri diferite, din care 2 noi Visa electron + Mastercard WebCard ING [ fara alte tranzactii... saptamana respectiva le ridicasem de la banca ] momentan nu mai am nici un domeniu la ei - le-am vandut sau le-am lasat sa expire... + inregistrare pe name.com care le-am mai prins si au meritat.
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)