Le-am cumparat pentru a dezvolta o mica retea de bloguri pe nisa sarcina si nasterea.
insarcinate.ro
gravide.info
sarcina.biz
Se dau numai la pachet.
Astept oferte serioase in privat.
Le-am cumparat pentru a dezvolta o mica retea de bloguri pe nisa sarcina si nasterea.
insarcinate.ro
gravide.info
sarcina.biz
Se dau numai la pachet.
Astept oferte serioase in privat.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
cat vrei pe insarcinate.ro ?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
@edy n-ai fi zis un ms aici
@lovelife daca erai mai atent il luai u
oricum succes cu el, parca imi pare cam rau ca nu l-am luat
ps: sarcina.biz tot eu l-am propus la liber, da-mi un buzz sa-ti mai dau cateva libere
![]()
Ultima modificare făcută de Gin; 3rd May 2011 la 23:21. Motiv: acum am vazut
daca le dai si separat, vreau un pret pt gravide.info
Ultima modificare făcută de Pancu; 3rd May 2011 la 23:43.
Gin, domeniul insarcinate.ro il aveam pe lista cu domenii pentru pending delete de ceva vreme. Daca tu l-ai pus acolo la ponturi, asta nu inseamna ca altii nu stiau de el. Sunt sigur ca amandoi avem domenii bune pe care le urmarim, dar daca eu dau ca pont un domeniu si tu il ai pe lista de asteptare, nu inseamna neaparat ca l-ai cumparat in urma pontului meu.
NU stiu cand o sa intelegeti ca nu va obliga nimeni sa puneti domenii la ponturi si ca daca un alt webmaster le inregistreaza, nu aveti dreptul de a-l critica in momentul in care alege sa vanda vreunul dintre ele. Va place sa bagati craci in ochi altora, in loc sa va vedeti de treburi. Fiecare este liber sa decida ce face cu domeniile lui, pe care le ia, pe care le vinde, etc.
Mersi oricum de mesaj.
@lovelife si Pancu: asa cum am specificat in primul post ofertele se trimit pe privat.
De preferat este sa se vanda la pachet.
Ultima modificare făcută de edy12006; 4th May 2011 la 00:11.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)