Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: invitatii dot net

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit invitatii dot net

In cazul in care e cineva interesat, dati-mi un PM. L-am comandat pentru cineva care nu il mai vrea, si momentan e in private auction.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

L-ai comandat inainte sau dupa sa-ti zic eu ca-l vreau?

Se pare ca am dreptate in privinta ta!!!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit

Daca tu vrei un domeniu nu inseamna ca nu pot sa il vreau si eu. Eu l-am vazut expirat, am plasat un bid. Bidul e inchis, deci ca nu pot sti daca e al tau sau al altcuiva. Asa ca hai sa licitam. Il ia cine da mai mult. Daca tu vrei maine turism.com, si eu il vad in backorder, nu inseamna ca ti-l las tie. Licitam, vedem cum iese, il ia cine da mai mult.

PS. Daca citesti calumea postul in loc sa te agiti, ti-ai da seama ca ofeream domeniul fara sa cer nimic (ma rog doar valoarea de licitatie, care nu tine de mine). Adica puteai sa imi dai un PM, sa zici ca il vrei, ca dai 71, eu iti puneam bid de 71, tu dadeai din contul tau 75 si il luai.

Mult mai elegant decat sa ma faci hot voalat, nu crezi?
    Ultima modificare făcută de Emil; 4th April 2011 la 16:37.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    45
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Emil joci murdar, de data asta te-ai dat de gol, dar mai sunt cateva domenii "discutate cu Tom", sincer eu iti bat obrazul, mai ales ca te dadeai cel mai corect

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit

Gin tu esti angajatul lui Tom, nu? Nu m-am dat de gol cu nimic. Daca Tom vrea un domeniu, e dreptul lui. D-aia se numeste licitatie. Si cum licitatia e licitatie, nu ai cum sa stii cine liciteaza. In alta ordine de idei, eu iti zic tie ca vreau TOP 100 de cuvinte la cautare in Romania. Mare chestie. Asta inseamna ca eu nu am voie sa licitez? Broscoi de exemplu a spus printr-un tread la un moment dat ca vrea imobiliare.GTDL

Asta inseamna ca daca eu pun backorder pe el gresesc?

Si sincer sa fiu nu imi aduc aminte sa fi zis de invitatii.net. Dar si daca a zis la vreun moment dat, nu vad sa fi facut nimic imoral.
    Ultima modificare făcută de Emil; 4th April 2011 la 16:48.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    45
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

nu sunt angajatul lui, lucram la niste proiecte, cunosc detalii despre invitatii.net + altele .ro, imi permit sa-ti bat obrazul din nou ptr ca eu te-am lauadat la Tom ca esti dala priceput la domenii si corect, dar se pare ca mai mult ne-ai incurcat. Puteai sa ai avantaje daca lucrai cu Tom si te tineai de cuvant cu ce ai promis, decat sa visezi ca faci avere din niste domenii!
    Rusine...

Tom
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Inca nu deschid subiectul asta, astept sa vad ce sa intampla cu celalalt domeniu.
    Am zis atat: cand eu am zis ca-l vreau, nu ai comentat nimic, acum dintr-o data: "L-am comandat pentru cineva care nu il mai vrea" .

De ce licitezi pentru cineva care "nu il mai vrea"?
    De ce postezi ca vinzi un domeniu pe care nu il ai?

Repet, momentan nu comentez despre "sa ma faci hot voalat", astept sa vad ce se intampla cu celalalt domeniu.

Restul raspunsului, il ai pe PM.

Ti-am scris si pe PM, dar cum tu dispari, cand e vb de domenii, am zis ca sa-ti dau replica si aici.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit

Nu am licitat. Era primul backorder la 69 si eram locked sa intru in licitatie. Avand backorderul am intrebat bai, il vrea cineva, ca i-l dau la valoarea de licitatie, ca nu ma mai intereseaza. Daca erai interesat, puteai sa imi zici "IL VREAU EU". Eventual dupa ce te refuzam (dar nu te refuzam pentru ca nisa e proasta) puteai sa postezi aici.

Si apropo: nu lucrez pentru nimeni. Ca regula generala. Si in perioada 2008-2011 am vandut 0 domenii cuvinte romanesti. Din care am facut o avere.

Si ca dovada ca nu vreau comision/bani si alte chestii, uite ce au primit prin PM cei interesati

Nu am ca e in licitatie. E o licitatie privata intre mine, si cineva necunoscut. M-am inscris pentru ca il vroiam pentru un client. Daca imi zici ca dai 2 lei, eu iti pun Bid de 2 lei (intai de 1, apoi de 1.5 si apoi 2). Si tot asa. Daca il iei, la final iti dau factura de la Snapname/Namejet s pe care poti verifica (poti inclusiv suna la ei), pentru a vedea ca am dat 2 lei. Exista sansa ca celalalt sa dea 2.2 si sa il ia, asta e riscul insa.
    Ultima modificare făcută de Emil; 4th April 2011 la 17:21.

Tom
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Urasc polemica, prefer discutii constructive, asa ca:

Daca cineva doreste domeniul invitatii.net sa-i dea PM lui EMIL.
    E doar el cu mine pe licitatie.

Asa ca exista o sansa mare sa-l primiti.

Subiect inchis pentru mine, vb pe PM.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit

Ca sa terminam cu discutiile, daca citesti mai sus mesajul privat postat de mine, se vede si intelege clar ca eu nu sunt interesat de domeniu (din moment ce il dadeam pe GRATIS, adica pe valoarea de licitatie). Krumel sau oricine poate verifica autenticitatea mesajului trimis de ieri. Eu dadeam X$ pe el, si clientul primea factura de la Namejet cu X$ pe ea, pe care o platea catre Namejet (dupa ce verifica prin telefon cu Namejet ca e autentica). Evident daca celalalt dadea in licitatie X+2 el lua domeniul, ca avea licitatia Namejet cea mai mare.

As putea sa fiu finut si sa ti-l las, evident tot gratuit ca oricum nu ma intereseaza. Dar e o chestie de principiu. Pentru ca intai acuzi, si abia apoi intrebi.
    Ultima modificare făcută de Emil; 4th April 2011 la 17:35.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Invitatii hellobar.com
    De myamar în forumul Utile
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th December 2010, 05:21
  2. invitatii google wave
    De dcosmin83 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 28th December 2009, 01:37
  3. Gratuit 10 Invitatii Hosting fisiere 1GB
    De w!ll în forumul Hosting
    Răspunsuri: 6