Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: invitatii dot net

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    45
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

omu nu ne vinde noua, mie si lui Tom (e dusmanos), daca reuseste cineva sa-l cumpere sa-mi de PM, dau dublu fata de cat ia

ps: mare mare atentie insa, omu are "povesti credibile"

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit

Gin, nu vreau sa vi-l dau voua pentru ca acuzati aiurea. Nu e vorba de vanzare. Nu vreau cei 100 de dolari pe care mi-i propui tu pentru ca nu pot fi cumparat (mai ales dupa ce mi se aduc pagini de acuze nefondate).
    Vi-l dau gratis. Ca pomana.

Vreau sa notezi urmatoarele chestii
    1. daca tu vrei un domeniu, asta nu iti da dreptul sa faci hot pe oricine liciteaza. Mai ales daca tu zici ca il vrei azi, si eu il gasesc peste 2 luni in lista de delete.
    2. daca tu spui ca esti interesat de constructii si eu iau ciment.com ca il gasesc eu liber, asta e
    3. pot sa va ridic domeniul ala la 1000$ doar asa la misto. Sa vedem cat de mult il vreti. Nu o sa o fac.
    4. puteti sa il luati voi cu 69$, considerati chestia asta pomana, sau si mai bine, un gest de eleganta (am dat deja un mail la namejet)
    5. nu imi place sa fiu amenintat
    6. i-am sters pe toti din grupul vostru, de pe mess
    7. din momentul asta nu mai am ce discuta cu niciunul din voi, in nici un fel (Tom, Tu, si ceilalti din grupul vostru)
    8. inainte de a acuza pe cineva de ceva, pe viitor, verifica daca ce spui e real, sau da-i un mail.

M-am saturat sa fiu acuzat de voi de diverse chestii aiurea. Oamenii de pe Seopedia cu care merita sa discut, fac deja parte cel mai probabil din lista de mess, sau am mailurile lor. Am incercat sa contribui, sa ridic nivelul comunitatii, si am cunoscut o gramada de oameni grozavi pe Seopedia, cu care chiar merita sa vorbesti, sa impartasesti idei, sugestii, sau chestii legate de viata in general.

Insa din nefericire, ma dezgusta comportamentul de haita, si tocmai din rationamentul asta, din acest moment, am decis sa nu mai fiu membru al comunitatii.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Invitatii hellobar.com
    De myamar în forumul Utile
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th December 2010, 05:21
  2. invitatii google wave
    De dcosmin83 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 28th December 2009, 01:37
  3. Gratuit 10 Invitatii Hosting fisiere 1GB
    De w!ll în forumul Hosting
    Răspunsuri: 6