Citat Postat în original de Tom Vezi Post
dar problema este ca vin random la renew si nu le pot muta lunar la alt registrar, doar daca am om care sa se ocupe de asta.
Sper ca am inteles bine ideea.. nu trebuie sa astepti ultima luna pentru a initia transferul. Esti obligat sa mentii domeniul pentru 60 zile din momentul achizitiei sau a transferului la noul registrar, dupa care poti sa il muti in alta parte. Majoritatea registratarilor iti dau 1 an in plus pentru suma platita. De exemplu daca ai achizitionat un domeniu nou sau l-ai transferat la Godaddy in data de 15 martie 2014, incepand cu data de 16 mai 2014 poti sa incepi procedura de transfer la Namecheap. Dupa ce transferi domeniul pt 1 an de exemplu, noua data de expirare va fi 15 martie 2016. Eu personal astept 6 luni dupa care ma uit dupa oferte de reinoire si acolo unde gasesc o oferta buna, transfer tot ce urmeaza sa expire in urmatoarele 6 luni. Astfel salvezi timp...

De exemplu Namecheap are o zi pe an in care poti transfera pana la 50 domenii - anul asta: "On February 5, you can transfer your .com, .net, .org, .biz or .info domain to Namecheap for only $3.98".