Trimite-le e-mail.
Versiune printabilă
Trimite-le e-mail.
$1.49 .COM Domains GoDaddy: "cjcrmn149s" + $0.18 ICANN Fees
Total cost $1.67
gd41341v .eu la 3.99 euro la godaddy
Domenii .eu sunt si la noi la pret de 1,9Euro la inregistrare
preturi bune pe 28 noiembrie si 1 decembrie la namecheap
in Romania, perioada este 28 noiembrie ora 7:00 - 29 noiembrie ora 6:59 si 1 decembrie ora 7:00 - 2 decembrie ora 6:59 (7 ore diferenta)Citat:
.club registration $0.98 (first year)
Private Email Business package $0.98 (first year)
Value plan shared hosting $0.98 (first year)
.com/.net/.org transfer $0.98 (one year)
3 months of Reseller hosting $0.98
.com/.net/.org registration $0.98 (first year)
Comodo PositiveSSL $0.98 (first year)
"Lucky dip" dedicated server $48.88/mo., while supplies last
.website registration $0.98 (first year)
Black Friday only: .io registration $19.88 (first year)
How can you get in on these deals? It's all about timing. These offers will rotate throughout the promotion, changing every hour, so you'll want to check back often. When you see the deal you want, grab it!
The promotion runs 12:01am to 11:59pm EST Friday Nov. 28, 2014 and 12:01am to 11:59pm EST Monday Dec. 1, 2014.
Din experienta anului trecut, inregistrarile si transferurile se termina in primele 5-10 minute de cand sunt activate... asa ca trebuie mare indemanare la butonat :)
am nevoie de un promo code pentru .eu la GoDaddy, sau ptr transfer la alt registratar.
De abia ce am folosit urmatoarele coduri la GoDaddy, deci functioneaza fara probleme:
- 199scott Valid through December 31, 2014. Get a new domain for just $1.99
- cerise $0.99 on .COM domain registration
- cjc295c $2.95 .COM Domains
- cjc3cp $3.00 .COM + $1 Private Registration from GoDaddy.com
Eu am folosit plata cu cardul, asa ca nu am avut probleme de respingere.
Puteti incerca si:
- cjc4fp $4.00 COM with Free Privacy - nu l-am folosit, dar era in lista de unde am luat doua din cele de mai sus.
Un promo cod pentru .ro .com? :)
As a special limited Christmas offer to our members, on Friday 12th December 2014 from 08:30 to 23:30 UTC, buy a brand new .org for 2 years or more and pay only 50 cents for the first year!
Offer code: ORGXMAS14
Domainmonster.com
Un code pentru renew .com la Godaddy?
Ma intereseaza sa iau mai multe .com cu private registration? Stiti ceva cupoane, pe undeva?
27 ianuarie 2015 - namecheap.com:
Citat:
On MoveYourDomainDay 2015, you can transfer your .com, .net, .biz, .org or .info domain for only $3.98 (plus $0.18 ICANN fee where applicable), using coupon code NC15MYDD. When you transfer, we'll add another year to your domain free. Any shared hosting package (Value, Professional or Ultimate) will be 50% off when you use coupon code MYDDHOST15. This means our Value Hosting plan is just $4.94 for the first year.
Cod Godaddy (domeniu .com - 1 dolar si 17 centi, ceva de genu): te99comp
eu zic sa incepeti sa va uitati serios la 1and1. De 5 luni, nu mai folosesc godaddy pt inregistrari, doar 1and1.
0.99 pt aproape orice domeniu!
DA.
Eu am un setup diferit, am cont la godaddy DDC cu renew la 8 usd aprope orice (9 usd pt .org).
Doar ca la 50% din domenii renunt dupa primul an = teste. Asa ca prefer sa merg cu 1and1 la 1 usd, vad daca domeniul merita pastrat si dupa caz, il mut sau il las sa expire.
La 1and1 e undeva la 14 usd renew vs 8 usd la godaddy, deci pt mine e mai usor sa le mut daca le tin.
Indiferent daca testati piata sau nu, eu zic ca merita 1 usd la 1and1 cu transfer ulterior la godaddy sau alt registrar daca decideti sa pastrati domeniul. Prinzi' un cupon cu 5 usd transfer cu 1 an inclus si esti ok:)
Chiar aseara vroiam sa iau mai multe domenii de la ei, dar m-am razgandit cautand pareri despre 1and1, unde altundeva, decat tot pe Seopedia?
http://forum.seopedia.ro/domenii/159...tml#post212897
http://forum.seopedia.ro/utile/13933...tml#post117832
http://forum.seopedia.ro/domenii/199...tml#post176100
http://forum.seopedia.ro/hosting/271...tml#post270148
Asa ca vreau sa aflu o parere actuala.
Inregistrarea unui domeniu se face instant? Nu vreau sa astept si o saptamana, ca alti colegi, pana sa pot folosi domeniul.
Pana la urma, pot plati cu cardul din Romania? Sau merge doar paypal?
Iti cer o sumedenie de copii, dupa CI, pasaport, cheia de la locuinta :)), etc sau te lasa sa iti vezi de treaba linistit?
Panoul de administrare e in regula?
Deci, ca sa nu intelegeti gresit. Eu am zis de 1and1 pentru ca sunt cei mai ieftini pe foarte multe tld.
Nu sunt godaddy, asta e clar, dar au preturi bune.
Eu am deja contul setat, inregistrez instant orice domeniu. Prima data nu stiu cum a fost, dar sigur nu am trimis nici un act sau document.
Da, au delay, dupa plata, inregistreaza cam in 30 de minute.
Plata o fac de pe card, n-am incercat pp.
$1 .co la namecheap - producthunt
1) Nu dureaza prea mult inregistrarea Domeniului, nu am ce sa le reprosez.
2) Eu am platit cu paypall, si ma pus pe ganduri faptul ca trebuie sa accepti o conditie prin care ei pot sa iti retraga prin paypall pana la 200$ in caz de ... ( nu mai retin pentru ce)
3) Nu mi-au cerut nimic in plus fata de alte companii.
4) Panoul de administrare nu este asa ok, ai doar 5 optiuni, e cam sarac in functii, in plus propagarea modificarilor dureaza o vesnicie. In timpul ala iesi prin oras cu amicii si daca ai noroc dupa cateva ore sa rezolvat ce ai vrut sa faci.
Si daca aduci la ei un domeniu prin transfer platesti 20$
Citat:
Hi there!
It's approx $20 to transfer a .com, as it'll be a 1 year renewal fee.
Thanks,
Hannah, 1and1
0.98 renovare .net, la namecheap (doar azi, dar nu toata ziua, grabiti-va).
Sper ca nu le stiti pe toate.
LE: Godaddy - 149scott pentru .com (1$ si 33, daca nu ma insel).
Tot Godaddy, proaspete.
Am primit acum un mail de la name.com
Citat:
Dollar domains.
We didn't make a commercial for the big game. Instead we're just running a dollar domains sale, and it's causing mass chaos in the Name.com office. See the above video for proof.
But anyway … dollar domains! Use the promo code DOLLA at checkout for $1.00 registrations on the following domains: .NINJA, .ROCKS, .SOCIAL, .BAND, .ACTOR, and .REVIEWS. Happy post-Superb Owl day.
Ceva pentru .net , domeniu nou ?
fbhpf25 - godaddy - 25% reducere "on new purchases".
un cod pentru reinnoire domeniu la GoDaddy ?
Azi am folosit la godaddy:
sigler99 = 0.99 + icann fee
cjccoup149 = 1.49 + icann fee
un cod reducere pentru .net sau .eu ?
Name.com
For the next two days you can use the promo code 899COMNET at checkout for $8.99 registrations on .COM and .NET domains.
Name.com - Pe locuri, fiti gata...
http://s17.postimg.org/pby6e1nvz/social.png
Am luat niste domenii .social cand a fost oferta de 1$, dar sincer nu stiu la ce sa le folosesc, nu stiu daca lumea sa invatat cu alte terminatii inafara de cele generice...