Vreun cod nou la godaddy pt orice extensie (com, net, org) stie careva?
Versiune printabilă
Vreun cod nou la godaddy pt orice extensie (com, net, org) stie careva?
Codul de mai sus imi oferea doar 5$ discount asa ca am cautat un cod ce functioneaza: cjcfw295c - .com cu 2.95$ + icann
Pentru .org ceva?
Cod pentru renew .info?
Cod pentru renew la domenii .com la godaddy ? Thanks.
Cod pentru .net la godaddy ? Thanks! Eu n-am gasit niciunul care sa mearga, poate voi aveti alte surse. :)
Sper ca sunt pe topic....casperel..pt reinnoire..in general godaddy au preturi de peste 15 usd...rareori gasind domenii cu cod promotional la 10 usd...sau sub...cu cativa centi...
Eu unul, cand sunt in apropierea expirarii, transfer domeniul de la godaddy catre alt register (exemplu name.com, are pret fix , de 8,29 usd la transfer), iar dupa un an revin la godaddy, cu 1,99 centi :) .Este ideal pt cei cu sute de domenii.
Cius
@Mihai: nu am nevoie pt renew, ci nu pt new registration. Daca aveam nevoie pt renew... specificam. :)
De la Namecheap, pentru cine nu are cont la ei ca sa primeasca newsletter-ul:
Citat:
Use coupon code APRIHOST to get 20% off your first billing cycle of shared hosting. When you use coupon code HIGHPOWERED, you'll enjoy 10% off your first billing cycle of VPS hosting. And coupon code SHOWERPOWER gets you a breezy discount on one year of registration or transfer for any .com, .net, .org, .info or .biz domain
De cateva saptamani, renew la godaddy a devenit extrem de scump: org la 16 usd, net la 15 usd, com la 14 usd, 27 usd .co, 18 .me, etc.... nu stiu care e strategia lor, dar deja costurile devin destul de mari. Ai inregistrare pentru 1 domeniu cu reducere mare, 1-3 usd, dar la renew se pare ca au renuntat complet la reduceri.
@Tom, îţi sugerez următoarea strategie pentru GoDaddy (foarte bună dacă ai multe domenii; eu o utilizez de mult timp şi am salvat foarte mulţi usd la renew pentru cele câteva sute de domenii pe care încă le mai deţin la Godaddy ).
Te înscrii în DDC pentru un an. La Cart, utilizezi codul CJCNEW2 şi ai reducere ~ 35% din suma (vei plăti undeva la 55 usd). După ce te-ai înscris, poţi prelungi domeniile cu 8,19 sau 8.29.
Succes.
@TOM
Cam asta e strategia la godaddy, dau foarte ieftin primul an dupa care te omoara si se bazeaza pe comoditatea/necunostinta oamenilor.
@Everyone
BTW avem si noi 2 cupoane daca va intereseaza:
.eu la 4,5 euro - codul eupromo (valabil pana in 29)
.org la 6,5 euro - codul orgpromo (valabil pana in 29)
Tom, s-a mai discutat si de optiunea de a transfera domeniile la alt registratar care are preturi mai mici. De exemplu la Namecheap, daca nu ai cupoane - care oricum le dau destul de rar, poti plati mai ieftin:
.com transfer - $9.69+icann / renew - $10.69+icann
.net $10.98+icann / $11.98+icann
.org $10.48 / $11.48
.info $9.69 / $10.47
OFF si eu:
Name.com la transfer, orice extensie 8,25 usd.
Ok, merci de sfaturi. Deja vorbisem cu un amic care mi-a propus ceva similar: registrar si renew cu 9 usd. Eu mai am putin peste 100 domenii, alta suta a disparut, dar problema este ca vin random la renew si nu le pot muta lunar la alt registrar, doar daca am om care sa se ocupe de asta. Se pare ca mutatul este cel mai ieftin.
- Ajungi la godaddy: 2.95
- ajungi la namecheap: 8.67 (aici deja nu mai merita bataia de cap, daca se poate face renew la 9 usd.)
postati si voi ce mai stiti pentru "mutat".
Name.com in schimb are cupoane cu 10.25 renewal la .com si net, care practic acum devine o optiune importanta pentru renew. Repet, nu 1 usd e problema, dar 5 usd sunt o problema. Este motivul principal pentru care am inceput sa vand links:)
----
@neo, interesanta solutie, o testez. 8.29 e super ok, cat timp e valabil pt orice domeniu.
Sper ca am inteles bine ideea.. nu trebuie sa astepti ultima luna pentru a initia transferul. Esti obligat sa mentii domeniul pentru 60 zile din momentul achizitiei sau a transferului la noul registrar, dupa care poti sa il muti in alta parte. Majoritatea registratarilor iti dau 1 an in plus pentru suma platita. De exemplu daca ai achizitionat un domeniu nou sau l-ai transferat la Godaddy in data de 15 martie 2014, incepand cu data de 16 mai 2014 poti sa incepi procedura de transfer la Namecheap. Dupa ce transferi domeniul pt 1 an de exemplu, noua data de expirare va fi 15 martie 2016. Eu personal astept 6 luni dupa care ma uit dupa oferte de reinoire si acolo unde gasesc o oferta buna, transfer tot ce urmeaza sa expire in urmatoarele 6 luni. Astfel salvezi timp...
De exemplu Namecheap are o zi pe an in care poti transfera pana la 50 domenii - anul asta: "On February 5, you can transfer your .com, .net, .org, .biz or .info domain to Namecheap for only $3.98".
May Coupons la Namecheap: Use code MAYDAY to get 20% off your first billing cycle of shared hosting. When you use code POWEREDBYNC, you'll enjoy 10% off your first billing cycle of VPS hosting. And POWERFLOWER gets you a sunny discount on one year of registration or transfer for any .com, .net, .org, .info or .biz domain.
Cupoane pentru reinoire .com la Godaddy cunoaste cineva?
Multumesc.
go20off = 12 usd .com, 13.6 .net, 14.4 .org, 16 .me, 24 .co
cam atat, se pare ca de cand cu tld-urile noi, godaddy nu mai face reducere la renew. Oricum se cam termina cu tld-urile vechi, atentia se muta catre cele noi, iar preturile sunt mult mai mari la inregistrare si renew.
Totul depinde de Google acum (like always:) ), cat timp rankeaza bine tld-urile noi, cele vechi isi pierd din farmec.
am folosit go20off ,multumesc.
un cupon pentru un .net la godaddy sau alta oferta buna pt .net?
Ceva pentru tld .org ?
off: ce stiti de domeniile .club ?
la renew .com "go20off" nu merge.
cjcrmn199 - 1.99 $ inregistrare domeniu com - GoDaddy. Valabil pana la 31.05
Dupa multe incercari, am realizat ca GoDaddy nu mai ofera cupoane (.renew), asa ca am trecut la DDC.
Am platit 58 usd astazi, pentru DDC si pentru mine pare chiar ok. Renew a fost 8.4 usd (.com cu ican), deci acceptabil, pentru ca am foarte multe domenii.
DDC:
.COM renewal: $8.29/year – 44% Off
- .CO renewal: $24.99/year – 16% Off
- .NET renewal: $7.99/year – 52% Off
- .ORG renewal: $8.99/year – 50% Off
- .INFO renewal: $8.99/year – 50% Off
- .ME renewal: $16.99/year – 15% Off
- .BIZ renewal: $8.29/year – 47% Off
etc
Daca va intereseaza, add to cart + cjc35newc care face 35% off, ajunge la 58 usd pe an.
Si eu vreau sa mut domeniile de la GD.
Cat timp dureaza procedura si cam cu cat timp inainte sa expire recomandati sa fac transferul a.i sa nu ma trezesc cu domeniile inactive?
Redhat...catre name.com, procedura dureaza 6 zile, si poti face in felul urmator:
Ai domeniu care expira pe 01.06.2014, poti incepe fara probleme procedura de transfer pe data 31.05.2014. In timp ce e in mutare, domeniul nu mai expira.
Pretul de transfer este 8,25 usd, catre name.com (pana acum am mutat diferite extensii...pretul a fost acelasi)
Dynadot, venite pe mail acum ceva ore, neverificate inca:
Primul coupon se refera la noile domenii gen .bid, .trade, .webcam, etc.Citat:
"Save $1 off your first preorder with coupon PREORDER1
Coupon is one per account & expires 6/30/14 23:59 PDT
Save even more on .INFO & .MOBI with these special coupons!
$2.99 .INFO 1 year registrations with coupon 5INFO
$2.99 .MOBI 1 year registrations with coupon 5MOBI "
Nu trebuie platita decat prelungirea de 8,25 usd si atat.:)
Avantajul e ca nu platesti 14,99 usd la godaddy renewul...
Iaar mai apoi dupa 1 an...cu un promocode...il transfer inapoi cu 1,99 usd..asa fac:)
20 % Reducere la Godaddy -P.S. : Nu l-am incercat !Citat:
Use promo code fbhpac20 in your cart when you order.
Expires July 28, 2014.
Un renew pt un .com la GoDaddy va rog?
WOWDO2013 reducere 25 %
Acum cateva minute am folosit " gofduk17 " pe godaddy UK. Nu stiu daca merge si pe alte tari. Incercati.
Pret 0.99+0.18=1.17 usd (plata cu cardul)
Plus " cjc199 " care inca mai functioneaza pe godaddy. Tot azi l-am folosit.
Pret 1.99+0.18=2.17 usd (plata cu cardul)
Domain name registration - check & register domains with 1&1 Code :com1 domenii : com,net
$0.99
Bafta.