Folosit. :*
Versiune printabilă
99luv inca merge. doar ce l-am folosit.
NOVDOMAIN1 - inca functioneaza. (.com/1.99$)
Blackfriday la mxhost:
Ataşament 2986
DespreGazduire.Ro anunta Black Friday in data de 29 Noiembrie 2013. Te vom surprinde cu preturi unice la domenii si servicii. ACUM este timpul sa-ti alegi domeniul si serviciul dorit la un pret absolut unic in Romania.
50 % Reducere pentru Gazduire Web, Reseller Gazduire Web, VPS XEN, VPS OpenVZ, Gazduire Radio.
30 % Reducere pentru domeniile .RO Anuale, .COM, .NET, .ORG, .INFO, .BIZ
70 % Reducere pentru domeniile .EU
Pentru reducerile la servicii utilizati codul de discount PROMOSERV.
Pentru reducerile la domenii utilizati codul de discount PROMODOM.
Dupa parerea mea cea mai buna oferta vine de la arvixe.com, orice pachet cu reducere 50% (reducerea se aplica pe viata) pe langa asta la orice pachet cumparat primiti un domeniu gratis la alegere, pe viata, puteti cumpara cate pachete vreti cu acelasi cupon, "BLACKFRIDAY", am cumparat cateva pachete si am mai primit o reducere de 10% care o pot folosi oricand, 100$ adword si o gramada de chestii gratis...
Voucherul e valabil doar pentru anumite tari si/sau conturile noi?
toate tarile, nu stiu daca doar pentru conturi noi, eu am facut contul cand am cumparat, aseara.
GoDaddy Black Friday gd31134bc
SAVE 35%* off your entire purchase - No Minimum!
*Not applicable to ICANN fees, taxes, premium domains, premium templates, Search Engine Visibility advertising budget, gift cards or Sunrise/Landrush registration or pre-registration fees. Cannot be used in conjunction with any other offer, sale, discount or promotion. After the initial purchase term, discounted products will renew at the then-current renewal list price.
a mai folosit cineva arvixe.com? Ceva review-uri? Ca e interesanta oferta lor :D
Si hostgator are oferta faina de BF.
Coduri pentru reduceri la fiecare ora pe namecheap.com
- a fost unul de 0.99 la transfer com/net/org
- acum e unul de 5.98 la transfer com/net/org
- vor urma si altele, la fiecare ora
- teoretic peste 2 ore ar trebui sa intre cod pentru 0.98 la inregistrare com/net/org
Eu am luat vps-uri si conturi shared, sau miscat foarte repede, vps-urile merg foarte bine, domenii-le gratuite au fost configurate automat, ce mai e de spus? acum incerc sa fac rost de bani sa mai cumpar niste pachete, asa ceva nu cred ca o sa mai gasesc sa ramana reducerea pe viata, la hostgator reducerea ramane doar pentru prima luna, sau pe ce perioada cumperi, vreau sa ma mut de la hostgator pentru ca aici nu imi cer tva si ies mult mai ieftin.
Sa fie profesionisti si sa fie prompti cand apelezi la suport, ca altfel poate sa aiba reducerea pe 3 vieti :)
La hostgator am luat dimineata un plan baby cu vreo 80 dolari/an (tva inclus). Din punctul meu de vedere merita fiecare cent.
Am luat si eu de arvixe un cont si am avut contul si domeniul instant. De asemenea am intrat si in programul lor de afiliere, au comisioane faine.
sigler199 / godaddy / .com / 1.99$
Un cod pentru renewal .com la godaddy?
edit:
am gasit, daca mai are cineva nevoie:
gdbb776 - .com renewal for $8.49 each
IAP199CA / godaddy / .com / 1.61€
Pentru inregistrare de domenii al godaddy am gasit asa:
registration 1.99 + 0.18 = 2.17
cjcRMN199
IAP199CA
sigler199
Stiu ca doua dintre ele au fost mentionate, dar le-am pus la un loc ca sa nu umblati prea mult dupa ele.
pentru domenii .eu nu sunt discounturi?
incearca la godaddy HPFBFE25 pt 25% reducere
Un cupon pt discount la Godaddy pt domeniu cu orice extensie, paypal sau card (sa mearga din Romania) si eventual whois mai ieftin macar primul an stie careva? Multumesc anticipat.
free7 - GoDaddy Coupon: Just $4.21 .COM with FREE Private Registration!
Sa nu uiti sa adaugi in cos si Private-ul, eu am patit-o :whistle:
Godaddy:
.com
Code: DEC199TW1
Order Total: €1.65
ceva renew .net la godaddy aveti? (eu am cautat si nu am mai gasit cod bun...)
pentru. info se gaseste ceva la renew?
Am folosit acum DEC199TW1 - 1.99$ fara ICANN plata cu cardul
pt domenii noi si renew
reducere 31% la godaddy
cu codul GD31227BA
am platit cu paypal
renew .com, .info
http://i.imgur.com/oLHNEd0.png
Plata cu cardul:)
Doresc sa cumpar un domeniu .org la un pret mic, dupa orice site, cum era register.com 2 dolari un domeniu...daca se poate sa ma ajutati. Va multumesc si un an nou plin de reusite.
Ceva coduri pentru renew .com la Godaddy?
Acum o saptamana am folosit la Godaddy.com - astea 3 inca mai mergeau. Incercati-le si voi:
cjcRMN199 - 1.99+0.18=2.17 usd (plata cu cardul)
IAP199CA - 1.99+0.18=2.17 usd (plata cu cardul)
DEC199TW1 - 1.99+0.18=2.17 usd (plata cu cardul)
NOVDOMAIN1 - 1.99+0.18=2.17 usd (folosit AZI) (plata cu cardul)
Si adaug inca unul pentru Domain.com:
NEWSITE20 - minus 20%
Si inca unul pentru Godaddy.com
fbdomc30 - minus 30%
Am folosit acum:
- .ORG Renewal, 50% Off, cod PHD7 - am platit $9.17
- .ORG Registration, 50% Off, cod PHD7 - am platit $9.17
- .NET Registration 52% Off cod REV14 (cred ca e valabil si pt renewal .net) - am platit $8.17 (functioneaza si codul SCAM14, tot $8.17)
- Private Domain Renewal, 60% Off, cod FB30TLD (pt Domain.info Renewal + Private Renewal am platit $15.16)
- 31% off, valid pentru inregistrare domenii noi si pentru renewals, cod GD31227BA
- 30% off, valid pentru inregistrare domenii noi si pentru renewals, cod GDBBKA994
Am platit cu cartea de credit.
La Multi Ani! :)
https://chrome.google.com/webstore/d...dlanbbkooimhnj .
O extensie care va va aplica cel mai avantajos cupon valid . (Credit lui Dan pentru acest pont)
renew:
.net: 7.99, cu cod: SCAM14
.com: 8.48, cu cod: GD50BBPD5
.org: 8.99, cu cod: PHD7
Acum cateva secunde am folosit CODER199 la Godaddy (1.99+0.18=2.17 usd). Plata cu cardul.
Si inca unul USAGPCOM1 (2.95+0.18). Plata cu cardul.
Am folosit si eu CODER199. Merci fain.