Un cod pentru reinnoire de .info la godaddy are cineva?
Versiune printabilă
Un cod pentru reinnoire de .info la godaddy are cineva?
COD: JUST799Citat:
SPECIAL OFFER! .COM JUST $7.99* PER YEAR! Lock in these savings - register for multiple years!
...sau clic aici.
Un domeniu .com la GoDaddy pentru 2.95 USD cu codul: SMCOM295
Nu merge cu paypal.
Tocmai l-am încercat și eu, nu merge, probabil pentru că am mai beneficiat de o ofertă asemănătoare în urmă cu o lună.
un domeniu .eu ce pot cumpara ieftin ?
Numai functioneaza :).
eu...de la despregazduire.ro ...parca era la 7 euro
Ma poate ajuta cineva sa platesc cu cardul ? Am nevoie de 5 dolari ( 17R0N ) pe card ( ING ), ofer 5E paypal.
Revin si eu. Ma poate ajuta cineva cu un cod de reinnoire la NAME.COM pentru extensiile .com si .net ? Multumesc
gd .COMs with FREE private registration just $5.00* per year up to 5 domains!Code: lksrtl5p
Godaddy: cjc199x1, 1.84 EURO, plata doar cu cardul.
Am inregistrat acum un domeniu cu acest cod.
...sau cum s-ar zice, clic aici.
Mersi de pont :).
Eu primesc o reducere mai ciudata. Imi iasa la 13 dolari. De ce?
P.S: Merge si cu Paypal. Acuma nu stiu exact ce si cum (la ce reducere mi-a facut).
Bogdan, probabil pentru ca ai mai folosit cupoane luna asta, insa sunt unele cupoane cu reduceri mai mici care functioneaza.
Si mie mi-se intampla lafel.
Gasiti si aici domenii .com, .net la 3$, dureaza cam 2-3 zile pana il activeaza.
Namecheap
50% OFF EssentialSSL or QuickSSL Premium ( Oferta valabila inca 5 ore )
Mai multe aici: Domain Registration and Transfers for just $0.98, SSL 50% Off and Hosting 60% Off. Black Friday Promo • Namecheap.com
Un pont de domeniu pentru afilierea pe vânzarea cărților se poate? Dacă este EMD și mai bine !
ro sau international?
Care e pe faza, bagati mare: https://www.namecheap.com/promos/201...day-deals.aspx :)
Va fi destinat românilor !Citat:
ro sau international?
Registrar: GoDaddy
Link coupon: Domain Name | Advanced Domain Name Search Tool - Go Daddy
Cod coupon: gofby002
Pentru: inregistrare noua si transfer
TLD: .com
Pret: $1.99
Multumesc George
Un cod promoțional pentru înregistrare domenii .net ?
Un cod pentru .TV ? Renewal la GoDaddy sau transfer la alt registrar. Multumesc.