Ma intorc cu o oferta si mai buna!
Registrar: GoDaddy
Link coupon: Domain Name | Advanced Domain Name Search Tool - Go Daddy
Cod coupon: GOFA1001AA
Pentru: inregistrare noua si transfer
TLD: .com
Pret: $0.99
Versiune printabilă
Ma intorc cu o oferta si mai buna!
Cod coupon: GOFA1001AA
@George: Foarte bun codul. Multumesc. O mica si foarte importanta precizare: se pot inregistra/transfera 3 domenii in acelasi timp.
Ceva renew .org la godaddy? Multumesc!
Vali, probabil ai folosit o oferta de genul recent. Am observat ca daca profiti de 1-2 oferte de genul, esti sarit la urmatoarea. Gen, sa mai ia si altii. Mi s`a intamplat si mie, nu am putut cumpara la precedenta si am putut profita de oferta asta. La urmatoarea cel mai probabil voi fi sarit eu.
Am prins ok prin prisma faptului ca s`au dat 3 domenii de data asta, si nu 1, cum era de obicei :D
Da, probabil, nu stiu.
Chestia este ca nu am mai luat de mult timp un domeniu la oferta.
M-am logat cu un alt cont, de pe care am luat domenii doar la oferte de genu, si de data asta a mers.
Mai bine de $7.50 nu am gasit si nici nu cred ca vei gasi nici tu. Codul este: gdbb776.
Si eu am mai patit chestia asta. Din acest punct de vedere consider ca este bine sa jonglezi cu registrari. Eu unul am domenii la register.com, namecheap si GoDaddy. De obicei, cand vreau sa inregistrez ceva, este absolut imposibil sa nu prind macar o oferta care sa mearga...
S-ar parea ca am noroc la oferte de genul. Cand mai prind va mai anunt! :)
Multumesc George :)
Name.com - cyberFUNday for 20% off all new registrations, hosting, and PageZen. Offer valid through Wednesday * offer valid through midnight MST 11/28/2012 and excludes AG, SC, JOBS, & INFO registrations
am 7 lei pe un card visa de la ing pentru stundeti si am incercat sa cumpar un domeniul .com de la godaddy ce aceasta oferta. Oferta a mers dar cand am dorit sa fac plata mi-a aparut :
Unfortunately, we are unable to process your purchase using this form of payment. Please utilize another form of payment, or contact (480) 505-8855 for further assistance.
stiti cumva de ce ?
Codul GOFA1001AA e valabil doar pentru clientii din SUA si Canada.
Cel mai ieftin .com este la 1.99 cu codul cjc199x1
Ba da, in momentul de fata. A fost "la liber" in primele ore de la emitere probabil, dupa aceea i s-a pus sigur o restrictie de locatie. Am incercat si eu sa-l folosesc ;)
le-am scris eu, iata si raspunsul:
Citat:
It appears that an invalid promotional code is causing the order to fail. Please remove the items from your shopping cart and re-add them. (We recommend that you access your account by going directly to Domain Names | The World's Largest Domain Name Registrar - Go Daddy, as opposed to clicking a link from another website)....
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Merch are dreptate, desi codul devine activ in cont, detaliile spun despre ce este vorba
Citat:
SPECIAL OFFER! .COM just $0.99*! Additional .COMs just $7.99* per year! View offer details
*Plus ICANN fee of $0.18 per domain name per year. $0.99 price good for the first year of three new or transfer .COMs per customer. Additional years or .COMs may be purchased for $7.99 per year. Discounts cannot be used in conjunction with any other offer or promotion. Customers may not use gift cards, PayPalź or AliPay to redeem this offer. After the first year, discounted products will renew at the then-current renewal list price. Your discount will be applied in your shopping cart. Offer valid for customers in the US and Canada only.
Promo code pentru godaddy la inregistrare domenii .com la pretul de 1.83 euro
iap199x
Am inregistrat 2 domenii cu acest cod azi.
La plata domeniilor, cu acest cod poti plati dar prin credit card.
Inca doua oferte noi:
siCitat:
Cod coupon: smcom199
Pentru: transfer
Citat:
Cod coupon: cjc199x
Pret: $1.99
George, primul nu mai e activ de vreo cateva luni.
Anyway,
http://i.imgur.com/brfcs.png
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Tocmai am luat un domeniu cu $0.99 folosind link-ul acesta: Domain Names | The World's Largest Domain Name Registrar - Go Daddy
Plata doar cu cardul.
Este activ! Mie mi-a mers aseara, cand l-am postat!
Am mai incercat o data si acum, si uite:
Folosind link-ul:
http://i48.tinypic.com/5v6r61.png
Folosind codul:
http://i45.tinypic.com/2wf69o6.png
Doar cu card sau si paypal ?
Citeste si tu...
Citat:
Tocmai am luat un domeniu cu $0.99 folosind link-ul acesta: Domain Names | The World's Largest Domain Name Registrar - Go Daddy
Plata doar cu cardul.
Registrar: register.com
Link coupon: http://link.register.com/r/IIEZ2D/18...EH/BM23G7/2V/h
Cod coupon: reg050ek
Pentru: inregistrare noua
TLD: .com,.net,.org, .biz, .info
Pret: $0.50
*valabil pana la 12 Dec.
*limita: 1 domeniu per comanda.
Merci.
Bine ca nu le-au dat gratis :))
De mentionat.
Citat:
Offer valid for new customers only, limitations apply. Our records indicate you are an existing customer or have already reached the limit or restrictions for this promotion.
Stie careva un cod pentru reinnoire de domeniu la godaddy (org si info)
Mersi.
Pentru gdx347db imi zice a expirat.
Mai exista cumva coduri cu reducere > 30 % pe cos la godaddy? Pana acum ceva timp mergeau cele de forma gdx.... insa se pare ca au expirat (cel putin pentru mine).
Eu am reinnoit cateva domenii la Godaddy dar nu am gasit niciun cupon care sa ofere mai mult de 30% reducere, asa ca am folosit gdx1214p (-30%).
Domenii .com la 0.99$ folosind codul LKSRTL99X
domenii .TV la $2.00 - domain.com
http://emailer.domain.com/r.pl?rjJW0...1ffc35f73ce992
Se merita sa cumperi .tv?
daca ai televiziune, desigur
cjc795dom - renew domenii .com la godaddy platesti $8.67. Este cel mai bun de l-am gasit.