O sa dea drumul si la promotia asta, diseara cred eu, insa intre timp se poate folosi codul THEBEST la namecheap pentru 7,98$ la com, net si org.
Versiune printabilă
GoDadddy - iapwd495c - $4.95 - ICANN fee of $0.18
SPECIAL OFFER! .COMs just $4.95* for first year registration, up to 5 domains!
Plus ICANN fee of $0.18 (USD) per domain name per year. Offer applies to the first year only of new domain registrations (not renewals), with a limit of up to five new registrations per customer. Cannot be used in conjunction with any other offer, sale, discount or promotion. Customers may not use giftcards, PayPal® or AliPay to redeem this offer. After the initial purchase term, discounted products will renew at the then-current renewal list price.
Pam-pam! :)Citat:
Announcing our $0.99 1st year registration/transfer coupon for com/net/org domains! WELOVEU will be valid for 24 hours beginning at 6am EST 9/20 and is limited to 1 per business or household. This is your only notice, so please mark your calendars! This coupon will be limited to 10,000 uses - first come, first serve. :)
Adica incepand de maine, ora 14:00
Eu am folosit codul GDBBA547 pentru prelungire pe 2 ani cu reducere de 43 %
Mersi @sir_tisma
A fost dat drumul la promotia de la NameCheap, tocmai ce-am inregistrat un domeniu .org cu $.99, se poate plati si prin paypal.
it works
Register .com 1 1 year $0.99 $0.99
ICANN Fee $0.00
Free WhoisGuard 1 1 year $0.00 $0.00
Setup $0.00
Sub Total $0.99
TOTAL $0.99
Are rost sa mai intreb daca mai e valabila oferta? Pretul "corect" il afiseaza la final (ca am incercat si imi arata un pret mai marisor la inceput)?
Pui cuponul, dai apply si daca promotia mai e valabila ar trebui sa iti afiseze pretul actualizat. Eu am incercat sa il folosesci dimineata si mi`a spus ca nu e valabil si sa il folosesc in perioada in care se va activa. Presupun ca daca nu mai e valid o sa iti afiseze un mesaj
Da, dupa ora 14:00 s`a activat iar codul este WELOVEU
Inca valid, tocmai am transferat un domeniu! Spor la cumparaturi!
Inca valid, tocmai am inregistrat un domeniu! Spor la cumparaturi!
Domenii la 2 dolari (si 18 centi totalul) la Godaddy:
"Clici" aici si luati-va codul.
Poate trebuie cuiva !
""$2.00 (USD) Domain Details: Discount applies to first year only of one new registration of a .com, .us, .mobi, .biz, .net, .org, .ca, .co.uk or .in domain name. Cannot be used in conjunction with any other offer, discount or promotion, including sale pricing, bulk discounts, or special partnership programs. Discount will be reflected in your shopping cart. Also see shopping cart for other currencies available. A domain purchased through this offer will renew at then-current price after the initial term has expired. Customers may not use gift cards, PayPal or AliPay to redeem this offer. Offer expires after 5,000 redemptions or at 11:59pm on December 31, 2012 or at Go Daddy's discretion (whichever occurs first).
Promotion Details: Must be a Facebook account holder with 15 or more Facebook friend connections, Facebook application 'Request for Permission' must be accepted, and must have a valid email address on account with Facebook. Promotion expires after 5,000 redemptions or at 11:59pm on December 31, 2012 or at Go Daddy's discretion (whichever occurs first). ""
https://www.facebook.com/GoDaddy/app_364971016856602
exista un topic pentru astfel de oferte.
http://forum.seopedia.ro/domenii/159...e-domenii.html
nu trebuie sa facem cate un topic pentru fiecare oferta . : )
Mi-a scapat, mutati postul acolo.
@all - 1and1.com are o ofertă pentru domeniile .com și .info. Primul an plătești $0.99. Baftă la cumpărături. ;))
a mai fost spus, doar un domeniu per cont.
Șerban Cristian, ah... scuze. Nu știam. :D
Știe cineva un cod pentru renew la name.com pentru domeniile .biz ? Sau un cod pentru transfer la alt register la un preț cât mai avantajos ?
FB30TLD
Pentru renew la godaddy pentru .com, net, org, co.
30%.
Am reinnoit 2 domenii care aveau deja un discount de 9%, deci 39%.
599coms ,5.99 usd .com, doar card. Nu am gasit nimic altceva functional. ( godaddy )
Altceva .com un pret mai mic ?
Daca vrei neaparat sa-ti iei un domeniu ieftin acum acum, baga-mi 2.18 dolari pe paypal (pentru ca-s pe 0) si-ti iau unul cu pontul de aici:
Eu am pastrat codul si nu mi-am luat... si nici nu vreau sa cumpar acum nimic. Astept PM daca e.
LE: Merge doar cu card, si acol` is pe 0. Daca-ti dau link-ul, presupun ca poti lua tu sau? Ai casuta full.
Un cod pentru domenii? Si altul pentru renew .org, .com, .info (godaddy)? Multumesc.
Pentru renew (com net org info), funcționează perfect vechiul cod GDBBREN8. Nimic nou. Reducerile sunt maxime.
Pentru înregistrare nouă, funcționează FAN3 pentru .com. L-am testat acum și pentru celelalte (.net .org .info .biz) și pare să funcționeze și pentru acestea.
Mersi, neo. E ceea ce cautam, mai ales la renew.
ceva petru renew domenii .co, la godaddy va rog?
Multumiri in avans
@robyroy ai incercat GDBBREN8 și nu a funcționat ? Pentru mine a mers aproape la toate extensiile pe care le am la Godaddy. Din păcate nu am niciun .co la Godaddy pentru un test.
* pentru o reducere de: 30% prin codul gdbbe994 și 35% prin codul FB30TLD .
Să nu fac un nou post: dacă aveți pentru renew de plată mai mult de 100$, se poate utiliza codul GD50BBPD5. Reducere de 50% din total.Citat:
SAVE 30%* - No Minimum!
*Not applicable to ICANN fees, taxes, sale priced domains and transfers, bulk domains and transfers, premium domains, Search Engine Visibility advertising budget, or gift cards. Discount reflected in your shopping cart - cannot be used in conjunction with any other offer, discount or promotion, or in connection with special partnership discount programs. After the initial purchase term, discounted products purchased with special offer discounts will renew at the then-current renewal list price.
renew: GD50BBPD5, 7.5 pentru net, 8.5 pentru com/org/info
Domenii .org ieftine la Godaddy.
Clic me.Citat:
SPECIAL OFFER! Get Your $5.99* .ORG Now.
Domain Name | Advanced Domain Name Search Tool - Go Daddy
Citat:
SPECIAL OFFER! .COM just $2.95*! Additional .COMs just $7.99* per year!