Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Ponturi de domenii web din partea mea

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

sunt liber sa-mi expim si parerea, pentru ca zilnic vad pe accest forum disperrarea ta de a vinde ceva la 5-10 euro
    cum ziceam nu as plati o lista, cel putin pe a ta, pentru ca ce ai tu inregistrat nu-mi plac
    in schimb as plati pe cineva care sa-mi faca un cod, unde sa-mi pun cateva sute de cuvinte si sa-mi spuna pe ce extensii sunt libere
    sa nu mai zic, alt cod sa-mi spuna cand exira animite domenii

ps:sunt convins ca cineva le are facute deja (cineva de aici)

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Gin Vezi Post
    sunt liber sa-mi expim si parerea, pentru ca zilnic vad pe accest forum disperrarea ta de a vinde ceva la 5-10 euro
    cum ziceam nu as plati o lista, cel putin pe a ta, pentru ca ce ai tu inregistrat nu-mi plac
    in schimb as plati pe cineva care sa-mi faca un cod, unde sa-mi pun cateva sute de cuvinte si sa-mi spuna pe ce extensii sunt libere
    sa nu mai zic, alt cod sa-mi spuna cand exira animite domenii

ps:sunt convins ca cineva le are facute deja (cineva de aici)
    Disperarea este a ta, de a ma urmari. Inceteaza si vezi de treburile tale, pariez ca ai si altceva mai constructiv de facut.
    Daca oferta mea nu iti comvine atunci mergi te rog mai departe si nu mai fi atat de agasant. Incearca te rog sa iti vezi de treaba si sa nu mai intri in polemici cu mine ori de cate ori postez ceva. Exista o functie de ignore la forum, foloseste-o daca vrei sa nu imi mai vezi posturile si incearca sa te conformezi regulamentului sectiunii "The Marketplace" a forumului.

Multumesc!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

atat timp cat sunt pe subiect imi expim parerea, buna sau rea, sincer sunt de mult aici pe forum si de ceva timp, au inceput sa ma deranjeze foarte multi useri care incerca sa pacaleasca sau sa fure (nu zic de tine, sper sa nu te simti, dar nici departe nu esti)

ps: dai si tu bacu anu asta?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Gin Vezi Post
    atat timp cat sunt pe subiect imi expim parerea, buna sau rea, sincer sunt de mult aici pe forum si de ceva timp, au inceput sa ma deranjeze foarte multi useri care incerca sa pacaleasca sau sa fure (nu zic de tine, sper sa nu te simti, dar nici departe nu esti)

ps: dai si tu bacu anu asta?
    Daca ai citi regulamentul ti-ai da seama ca nu ai voie sa vii cu posturi inutile ci daca ai ceva impotriva iti exprimi neplacerile in particular. Nu e nici o parere exprimata pe marginea subiectului, este un comentariu negativ. Incearca si posteaza doar acolo unde iti este locul. Chiar rog un moderator sa ia atitudine.

Nu stiu cu ce incerc sa pacalesc sau sa fur si crede-ma ca nu sunt genul. Am muncit corect tot timpul si asta iti pot spune si zecile de persoane cu care am colaborat aici, oferindu-le servicii de creare continut, creare backlinks s.a. Daca incerc sa vand o lista cu domenii web cautate de mine manual si notate, timp de aproximativ 3 luni de zile, pe timpul meu, atunci am tot dreptul sa fac asta fara sa vina tot felul de useri ca tine care cauta numai polemici si incearca sa denatureze fiecare topic.

Spor la treaba si incearca te rog sa te abtii. Discutam in privat daca ai ceva de spus, inceteaza sa "iti speli rufele in public".
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer gratis ponturi domenii
    De StarNET în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3224
    Ultimul Post: 18th February 2023, 00:57
  2. Directorul selectiv Ponturi Fierbinti
    De slobodan în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 13th August 2010, 01:04
  3. Romanii tot romani partea a 2-a
    De kleampa în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th November 2009, 01:08
  4. 23 ponturi Google Analytics
    De thefan în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 22nd June 2009, 16:47
  5. Becoming Verified.. partea a 3-a
    De cristims în forumul PayPal
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th June 2008, 13:32

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •