Foarte adevarat iSky, org nici in aceast caz nu e perfect lipit de keyword .
Iti multumesc foarte mult pentru parere , totusi as face cateva remarci cu care sper sa fii de acord .
1) Cazare.com este un domeniu premium ,chiar top premium in timp ce
JocuriOnline.com
JocuriNoi.com
nu sunt top premium . Sunt domenii foarte valoroase ( JocuriNoi.com este al meu dar asta e realitatea )
2)Lungimea unui domeniu in cuvinte si in numar de caractere este extrem de importanta pentru ca este un indicator de memorabilitate .
Din acest punct de vedere Cazare are un + mare fata de JocuriOnline si JocurNoi
3)JocuriNoi si JocuriOnline sunt subnise si chiar si nisa Jocuri este sub nisa din care face parte Cazare
4) Numarul de rezultate in Google ,insemnand frecventa in vorbirea/scrierea curenta si/sau interesul comercial , pentru "cazare " este 64,3 milioane superior lui "jocuri online" , 15,7 miloane sau "jocuri noi" 8,8 milioane rezultate ( f.mari si ele)
5) Cazare are un CPC superior
6) Concurentala cazare mai mare
7) Cazare are cam acelasi numar de tld-uri ocupate ca si jocuri online si mai multe decat JocuriNoi
Din punctul meu de vedere , bineinteles subiectiv , aprecierea domeniului JocuriOnline.info la > 750 E si ea domeniului Cazare.org la 50 E este o departe de realitate .
Mai mult , in opinia mea , Cazare.org este net superior din punct de vedere valoric domeniului JocuriOnline.info
Rog si alte opinii .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)