Daca au trade-mark poa sa fie orice cuvant din orice dex vrei tu... Intr-o limba poate sa insemne un brand (adica sa nu insemne nimic), in timp ce in alta limba poate sa insemne un cuvant din dex. Cum punem problema atunci?
Daca au trade-mark poa sa fie orice cuvant din orice dex vrei tu... Intr-o limba poate sa insemne un brand (adica sa nu insemne nimic), in timp ce in alta limba poate sa insemne un cuvant din dex. Cum punem problema atunci?
Asteptam pana limba romana devine engleza sau pana sunt luate aceste cuvinte in dexul romanesc, ca si asa e haos mare cu engleza asta. Asa cum vom avea o moneda pe tot continentul, de ce sa nu avem si aceeasi limba? Glumesc, dar pare plauzibil.
Acuma ce ar fi sa iau si eu sa zicem forsale.ro (nu e liber oricum) si sa imi iau trademark pe el? Le zic ca in romana nu inseamna nimic, insa mi se pare extrem de absurda chestia. Acuma normal ca nu ne adaptam la dexul altora, insa engleza si franceza sunt limbi pe care le invatam in scoli si le vorbim.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)