Rog si astept parerile dvs. cu privire la urmatoarele domenii:
croaziera.net / serviciiweb.net / bloguri.net / concediu.net / plaja.net / masinidespalat.net / prezentare.net / avioane.net
Va multumesc frumos anticipat!
Andrei
Rog si astept parerile dvs. cu privire la urmatoarele domenii:
croaziera.net / serviciiweb.net / bloguri.net / concediu.net / plaja.net / masinidespalat.net / prezentare.net / avioane.net
Va multumesc frumos anticipat!
Andrei
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Serviciiweb : un nume de domeniu ideal pentru preastatorii de servicii online. Undeva la 150 eur
Masinidespalat : un domeniu buniecel pentru afiliere : Undeva la 70 eur
Croaziera : ~50 eur
Pentru celelalte nu as plati mai mult decat taxa de inregistrare. Parerea mea.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
parca cu 15e am dat masinidespalat.org, si nu se inghesuia nimeni. Net sa zicem 25 cu larghete.
restul nu prea sunt keyword, posibilitati de branding mic, cel putin eu nu as alege decat com/ro in cazurile tale.
singura mentiune la bloguri.net unde ideea de net=retea e binevenita, ar merge 200e, in functie de proiect.
masinidespalat.net 60-80euro , croaziera.net 60euro, serviciiweb.net 100-150euro, bloguri.net 100-150euro, concediu.net 50euro
Astazi am achizitionat un domeniu .net din trei caractere. Desi este de forma LNN.net, mi se pare destul de brandabil.
Domeniul este q90.net . Ce ziceti, cat ati plati pentru el (sunt sincer curios sa vad daca suma platita pe el este justificata sau m-am pacalit)
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Merci de ghid, stiu de el (ghidul reprezinta suma minima de vanzare, care poate diferi de la domeniu la domeniu). M-ar interesa parerea voastra.
offtopic (si scuze daca deranjeaza):
Cu foarte multa rabdare, poate cei de la Audi iti vor face o propunere care sa te unga pe suflet si sa se cheme 'a real big deal'Deocamdata s-a ajuns la Q7 ..
Acum 2 zile ma uitam pe niste preturi ale unor domenii (sugestive/brandabile intr-adevar) dar al caror pret mi se parea nejustificat de mare ( > 150k USD). Nu, nu erau din 3-5-8 litere daca se pune problema de lungime.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)