Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 26

Subiect: Vand DaciaDuster.ro

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    35

Implicit

lovelife: cred ca m-am exprimat gresit.. eu vand site-ul, domeniul il cedez gratuit

100% nu sunt probleme de copyright infringement atata timp cat folosesc site-ul sa promovez dacia duster.

site-ul este scump daca vrei sa dezvolti pe el un blog ( MFA and the like) - nu o sa-si scoata banii astia in veci.
    insa daca un dealer cumpara domeniul si il promoveaza putin sa fiti convinsi ca vinde 3-4 masini pe luna, deci ROI-ul o sa fie sub 6 luni iar domeniul va da si un plus de imagine

PS: nu stiu de ce 90% din oamenii de pe forum se gandesc la pretul unui domeniu prin prisma publishingului. pe online cele mai profitabile site-uri sunt cele care au in spate un business in mainstream (offline), cred ca numeri pe degete oamenii care fac mai mult de 5k euro pe luna din adsense / bannere etc, nu vorbim de ziare, portaluri specializate - acolo este altceva si logistica devine destul de costisitoare
    Ultima modificare făcută de Mar; 14th October 2010 la 11:14.

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    50
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Mar Vezi Post
    lovelife: cred ca m-am exprimat gresit.. eu vand site-ul, domeniul il cedez gratuit
    si site-ul cand il vedem si noi ?
    ca momentan... nu prea se vede..

Mar
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    35

Implicit

o sa pun si un site, ca sa vada omul ce cumpara

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Mar, pe de o parte ai dreptate dar totusi traim in Romania... Spre exemplu un dealer dacia are deja un site si mai mult ca sigur este mult mai profitabil pt el sa investeasca cei 15 mii euro (domeniu+site+promovare) in promovarea si optimizarea actualului site. Pe langa asta, de ce ar da 8k pe un astfel de domeniu cand ar putea lua cu 50$ un domeniu liber (ex in viteza: noulduster.ro iaduster.ro , daciadealer.ro, etc).

Domeniul este foarte bun, dar cam scump pentru piata din Romania. Exista atatea alternative...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Mar
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    35

Implicit

credeam ca este evident: sansele ca daciaduster.ro sa apara primul pentru cuvintele cheie : "dacia duster" sunt foarte mari, fara eforturi deoesbite. as face chestia asta, in 3 luni cred ca reusesc.. nu crezi ca merita mai mult de 8k euro apoi ?

in plus daciaduster.ro ia si type-ins serioase, care teoretic genereaza conversii cu un randmament mai bun fata traficul din google.. iaduster.ro, dealerduster.ro ce type-ins crezi ca ar avea?
    Ultima modificare făcută de Mar; 14th October 2010 la 11:14.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Alta varianta legala pe care am folosit-o eu a fost inchirierea site-ului pe o perioada de x ani (nu a domeniului), cu clauza ca dupa plata intregii perioade se cedeaza definitiv si gratuit site+domeniu, plata sa facut anticipat pentru toata perioada.
    Din ce imi aduc eu aminte din regulamentul ROTLD, daca posesorul marcii solicita, i se poate transfera domeniul, nu conteaza ce ai tu pe site, dar dupa cum spunea si ZOSO, probabil nu ii intereseaza.
    Pretul nu mi se pare mare pentru un dealer, nu stiu ce ROI ar avea pentru vanzarea de masini (cand cumperi o masina banuiesc ca te duci la dealerul din orasul tau, nu in alta parte), dar in mod cert l-ar ajuta la vanzarea de piese si accesorii + service. Eu zic ca pentru cei din domeniu este o afacere buna.
    Este important sa fii atent la exprimari la subiectul cu domenii.ro ca stiu un caz in care i sa retras domeniul din acest motiv, si oameni rau voitori si invidiosi sunt destui.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    41

Implicit

Tata mi-a zis ceva mai de mult si o sa tin minte toata viata ce mi-a zis. Valoarea unui lucru e data de pretul la care se vinde.

Ok valoarea lui e de 20.000 de euro, daca nu ti-l cumpara nimeni nici la 1000 de euro atunci degeaba il ai. Ai o chestie care nu produce nimic, care nu o vrea nimeni la pretul ala. tot ce ai este in momentul asta este 8000 de euro virtuali. In bani virtuali chiar si eu sunt bogat

Succes cu vanzarea desi eu cred ca nici la 2000 de euro nu gasesti client, mai ales pe criza asta.

Mar
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    35

Implicit

"care nu o vrea nimeni la pretul ala" asta presupui tu... pentru cineva care are viziune si bani de investit acest 'ceva' poate fi o oportunitate

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    41

Implicit

In cazul asta eu iau cel putin 10.000e pe daciaduster.com care e si pe locul 1 , nu ?
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de SeerKan Vezi Post
    In cazul asta eu iau cel putin 10.000e pe daciaduster.com care e si pe locul 1 , nu ?
    Mai mult chiar, ca are si pr1
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •