Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 32

Subiect: GoDaddy renewal fee - cam mare !

Andrei Luca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    2nd April 2007
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    522
    Putere Rep
    43

Implicit

Ciudat, mie imi zice:

Request Forbidden

In order to protect our community we've blocked access to this site from your network due to continued abusive behaviour.
    We apologise if you're a victim of circumstance but unfortunately we're forced to do these things at times.
    Si asta de cateva luni bune.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Este posibil sa fie per IP de provider. Eu am UPC. Daca tu ai RDS sau Romtelecom sau whatever ... well, acolo e problema.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Andrei Luca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    2nd April 2007
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    522
    Putere Rep
    43

Implicit

Da, sunt pe RDS.
    As vrea sa stiu totusi daca poate confirma cineva problema asta, cer scuze pentru devierea de la subiectul thread-ului.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

IP de RDS. Sunt blocat/banat.

Legat de topicul threadului, am patit si eu o chestie cu goddady. A vandut cineva de aici un .info cu un dolar si numai bine se potrivea cu ceva ce aveam de gand sa fac. Tipul a anuntat ca expira in cateva zile, dar am zis ca nu e o problema sa-l reinnoiesc, numai ca.. pretul de reinnoire a fost vreo 8-9$ . Asa e peste tot la info-uri? Eu cred ca a fost primul .info pe care l-am reinnoit... dar mi s-a parut ciudat asa sa aiba un pret de inregistrare de vreo 2$ si de innoire de 4 ori mai mare.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Sunt promotii Cristi. Ei vor sa te aiba onboard cu o inregistrare, si apoi spera sa-si scoata banii din renew-uri.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Pretul general (ala de vreo ~3$ pt un .info) este o promotie? Sau te referi atunci cand il scad chiar mai jos (vedeam si 0.99$ sau stiu eu)? Adica in al doilea caz ma mai asteptam si eu Bine, ce-i drept e ca habar n-am sub ce forma l-o fi cumparat proprietarul anterior. Oricum... ce imi e 2$ ce imi e 8$, atata timp cat ma folosesc bine de el...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu ma gandeam ca domeniile astea de 1$ pot fi folosite pentru lucruri sezoniere cum ar fi "Oferta turism 2010" etc.

Normal ca daca ai luat un domeniu cu 1$ (cum am luat si eu) si faci pe el site nu-ti convine sa-l pierzi si dai mult (de fapt cat e normal) pe renewal
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

paulpadurariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    43
    Posturi
    558
    Putere Rep
    34

Implicit

@Cristi - primul an de .info e ieftin , 1$ daca prinzi oferta sau 2-3$ fara oferta. Dar la renew se duce brusc la 8$ parca. Eu am muscat`o cu cateva domenii .info.
    Din pasiune, fotograf

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Si eu m-am enervat acum 4-5 ani cand le-am luat cu $0.25 si la renew a trebuit sa platesc $3. Si m-am mai enervat cand CEO-ul firmei respective a luat toate datele clientilor si a scos banii de pe ele In consecinta, sa va feriti de Tucows.com si Hover.com, pentru ca s-au tot rebranduit si se pare ca dau tepe in continuare. Inainte se numeau Registerfly.com, iar mai apoi RegFly.com

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Hobart Vezi Post
    Spre exemplu daca domeniul expira pe 30 martie si eu il transfer pe 25 martie platesc 8$ comision de transfer.
    Apoi pe 30 martie mai platesc inca un an renewal?
    Trebuie sa verifici cu fiecare registrar in parte, sa vezi exact conditiile. In general transferul este gratis, costul pe care il platesti este costul pentru 1 an. De exemplu, daca domeniul expira pe 30 martie 2010 si tu initiezi transferul in ianuarie 2010, iar pretul normal pentru 1 an este 8usd, in urma transferului domeniul va expira pe 30 martie 2011, si tu vei plati doar 1 singura data taxa de 8usd. Plata taxei poate fi in ianuarie la momentul transferului (cel mai probabil caz) sau in martie 2010, in functie de noul registrar.
    E bine de luat in seama ca sunt registrari care au promotie inclusiv la transfer, ca sa te atraga. Poate fi chiar promotia in curs la inregistrarea normala a tld-ului respectiv.

Nu uita ca un transfer dureaza si 2 saptamani, cel putin cele cu care am lucrat dau un termen de 7-10 zile, dar de obicei dureaza pina in 5. Ca sa fi safe si sa nu intri in perioada de redemption cand pretul este mult mai mare, initiaza transferul cu cel putin 1 luna inainte de expirare.

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Si mai stiam ca nu poti sa transferi domeniul cu 1 sau 2 luni inainte sa expire.
    Nu poti face transferul la un alt register la mai putin de 60 zile de la momentul achizitiei sau unui transfer precedent. Asta este o clauza ICANN pentru toti registratarii. In exemplul dat mai sus, daca transferul se face la 30 martie 2010, domeniul nu se poate transfera din nou inainte de 30 mai 2010.

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    In consecinta, sa va feriti de Tucows.com si Hover.com, pentru ca s-au tot rebranduit si se pare ca dau tepe in continuare. Inainte se numeau Registerfly.com, iar mai apoi RegFly.com
    Tucows.com este o firma respectabila care exista pe piata din 1994 (observ ca Hover.com este divizia Tucows care se ocupa cu inregistrarea domeniilor).
    Nu neg ca poate ai avut probleme cu ei. Insa nu au legatura cu registerfly/regfly. A existat un zvon in 2008 cum ca cineva din conducerea Tucows a luat legatura cu cei de la regfly (noul nume a celor de la registerfly) pentru a ii ajuta sa revina in business. Nu a fost nimic confirmat. In acest moment vad ca regfly este down.

In 2007 a fost mare scandal cu cei de la registerfly, ICANN retragandu-le dreptul de a revinde domenii. Pina in acel moment ei au fost reselleri Tucows si Enom.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Transfer domeniu de la godaddy la godaddy
    De un1cOoL în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th May 2009, 23:16
  2. Domain Renewal
    De Iulian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd August 2008, 19:45
  3. Hostgator sau Godaddy
    De starlookboy în forumul Hosting
    Răspunsuri: 49