lista a fost actualizată
stiu ca o sa iau warn
stiu ca fac off-topic
dar...repet o intrebare...de ce as cumpara un domeniu web la supra-pret ??
nu stiu daca este ceva tipic romanesc, jecmaneala asta....prostia asta....sunt atatea domenii web disponibile, poate nu chiar cuvinte cheie, dar un site de succes nu este dat de numele domeniului (google?! yahoo?! facebook?! ce super domenii ar fi fost daca nu dezvoltau pe ele aplicatiile de azi??)
inteleg ca vinzi poate domenii care sunt cuvinte cheie...si e normal sa ceri mai mult...dar sincer nici un domeniu al tau nu merita peste 30 Euro
si e valabil pt toti bisnitzarii de domenii...salut
Mai da o tura pe sedo.com si pe dnjournal.com si apoi treci pe la scoala sa inveti sa scrii corect! Succes in viata! In primul rand nici macar nu stii ce inseamna "bisnita" si nici macar cum se scrie ... ce alte pretentii, economico-sociale sa putem avea de la un astfel de membru ca tine? Raspuns sincer si logic: niciuna.![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Am glumit in postul lui ant7 cand am zis ca imi vine sa-l bat pentru ca foloseste expresia asta (tipic romanesc), insa incep sa cred ca intr-o zi se va intampla "minunea" asta. Mai ales cand o aud de la unul care are cateva tzepe la activ pe softpedia.
Grrr... nici nu meriti un raspuns, care sa iti explice unde si de ce gresesti...
Observ multa invidie in nenumarate post-uri: "nu o sa-ti mearga", "nu o sa vinzi niciodata", "nimeni nu cumpara la un asa pret" "nu valoreaza atata". Sa fim seriosi... Lasa-ti oamenii sa ceara pretul dorit de ei. Daca vor vinde, ... bravo lor.
Lcgica - ai dreptate... nu meriti warn. Multumim de "contributia" ta pe forum, dar e indeajuns.
Boingeanu Ben
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)