Caut si eu un domeniu brandabil pentru un blog cu produse fashion pentru barbati. Neaparat .com, destinat publicului din Romania.
Vreo idee, ceva, cineva?![]()
Caut si eu un domeniu brandabil pentru un blog cu produse fashion pentru barbati. Neaparat .com, destinat publicului din Romania.
Vreo idee, ceva, cineva?![]()
suntfrumos.com
tocmai.eu ultraproaspat ...
Un pont pentru un domeniu de backlinkt monitoring (doar pe .com) ? Ceva brandabil..vezi "moz.com"![]()
Thx!
Hmm..ar merge o lada de bere
As avea nevoie de cateva idei/ponturi pentru un nume de domeniu pe care sa pot dezvolta un site de lifestyle feminin. Ma tot gandesc de vreo 3 zile la un nume (.ro) numai ca majoritatea sunt ocupate (multe nici macar dezvoltate). Poate are cineva vreo idee buna. Puteti sa-mi trimiteti si pe PM idei de domenii in cazul in care nu vreti sa le puneti aici. Multumesc anticipat tuturor care vor oferi macar o idee!
Content writer & marketing afiliat
OverStyle.ro
CuStilFeminin.ro
femeiesc.roCuGrație.roFEMEIÉSC, -IÁSCĂ, femeiești, adj. Feminin. [Pr.: -me-iesc] – Femeie + suf. -esc.
Ultima modificare făcută de ionutzz23; 12th July 2013 la 02:02.
O idee iti poate schimba viitorul...
Cazinou.info ultraproaspat
vanzari-auto.net proaspat
Am nevoie de un pont pentru un catalog de afaceri offline (famarcii, service auto, firme it, magazine diverse, etc.)
Conditii: .ro, brandabil
Se multumeste frumos
.
Momentan este/sunt 9 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 9 vizitatori)