pensie.net
ro/com/eu/org/info/de/it/nl/tv taken
pensie.net
ro/com/eu/org/info/de/it/nl/tv taken
micapublicitate.info
pastile.info
Salut!
Vreau si eu un pont pentru un domeniu de reduceri generale, sa fie pe .ro si daca se poate sa fie si brendabil, dar si seo friendly.
Multumesc anticipat!
O idee iti poate schimba viitorul...
Ok, atunci sa fie ceva brendabil.
Personal, imi place un domeniu detinut de Tom, Cele mai mici preturi - Cele mai bune oferte | Magazine Online
Nu stiu ce ganduri are cu acel proiect si daca il va continua vreodata, incearca sa vb cu el daca iti place.
Ceva brandabil care sa aiba o legatura cu reducerile, nu prea gasesti...am cautat intr-o perioada ceva asemanator si mi-am rupt capul ~2 ore, fara sorti de izbanda.
Bine, ar mai fi varianta sa te interesezi de proprietarii anumitor domenii deja inregistrate, dar pe .ro e mai greu.
redigo.ro - vine din latina, se traduce prin a reduce 'ceva'
Numai bine.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Offtopic:
DA, e in lucru versiunea noua, din pacate sunt prea multe proiecte la care lucram in acelasi timp. Costo.ro e marketplace. Pentru reduceri facem altu, care o sa fie inclus in costo. oferte.costo.ro sau altfel.
Ce nu inteleg eu, si nici Dan, ( "consilierul" meu pe probleme cu domeniile) , e definitia la "discount" pe care o avem noi romanii.
Diferenta intre reducere, oferta, promotie, discount, .... in conceptia romanilor este?
oferta - definitie | DEX online oferta: Propunere făcută de o persoană altei persoane pentru vânzarea-cumpărarea unor mărfuri,................Totalitatea mărfurilor destinate consumului, aflate în circulație
reducere - definitie | DEX online reducere: Micșorare, scădere, diminuare.
promo promotie :Promovare a unui produs, în vederea intrării pe piață sau a creșterii vânzărilor, pentru a face cunoscută o marcă sau un nou tip de produs.
discount - definitie | DEX online discount : reducere de preț pentru un cumpărător anumit, în anumite condiții de achiziționare a mărfii
Site-urile gen groupon, erau defapt "reduceri colective", acum sunt O VARZA colectiva. Nu mai exista reduceri colective, exista nimic la pret care "pare mic".
Ce sunt site-urile: groupon, zumzi, redutii, vulping, .... site-uri de?
1. reduceri
2. oferte
3. promotii
4. discount
5. ..... ?
Preluate din engleza? oferte = deals, reducere = reduction, discount = discount (se scrie discaunt cred), promotie = promotion.
@ ionutzz23: e brandabil, nu brendabil. Ai scris de 2 ori! BRAND = BRANDURI, domeniu brandabil, e cam "topor", dar merge. brendabil, nu merge! Cel putin la mine la tara, nu intelege nimeni ce zici.
Ce fel de reduceri vrei sa vinzi? Reduceri la? Sau sunt oferte la? Promotii la? Care e proiectul defapt? Nu trebuie sa-mi zici exact cum faci, ca poate iti "fur" nisa, dar ce vrei sa oferi defapt!
Reduceri - Promotii - Discount - Oferte ?
Eu mi-am luat oferte.info pentru costo, si planul era sa public "oferte, reduceri, promotii, discount" dar astept si eu parerea voastra despre ce model de site sunt site-urile de mai sus, si poate caut alt domeniu.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Vreau sa incep afilierea cu profitshare si 2parale pe nisa de telefoane insa am nevoie de un pont bun de domeniu. De preferat .com sau .net, ceva sa dea bine. Multumesc.
Am eu telefonieftin.com daca vrei discutam, l-am inregistrat acum 4 zile.
callplace.com/net
ultratelefon.com/net
itelefon.com (i vine de la info)
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)