Felicitari! gsm-news.ro este disponibil!
Felicitari! newsgsm.ro este disponibil!
Felicitari! gsmghid.ro este disponibil!
Felicitari! gsmok.ro este disponibil!
Versiune printabilă
Felicitari! gsm-news.ro este disponibil!
Felicitari! newsgsm.ro este disponibil!
Felicitari! gsmghid.ro este disponibil!
Felicitari! gsmok.ro este disponibil!
Daca se poate o sugestie pentru un domeniu pe nisa Remedii Naturiste / Health, de preferat ar fi sa prinda health / natural remedies in domeniu.
Multumesc anticipat !
parteneri.org - recent expirat (extensiile .ro/eu/com/net/biz/info ocupate)
Concedii.com proaspat
Nu e Vacante.com , dar e bun...
informatii.biz LIBER!
Licitatie.info fierbinte...
Pentru cunoscatori:
se0.ro: Domeniul este liber ?i poate fi īnregistrat!
t0p.ro: Domeniul este liber ?i poate fi īnregistrat!
sh0w.ro: Domeniul este liber ?i poate fi īnregistrat!
l0ve.ro: Domeniul este liber ?i poate fi īnregistrat!
p0p.ro: Domeniul este liber ?i poate fi īnregistrat!
am0r.ro: Domeniul este liber ?i poate fi īnregistrat!
r0ck.ro: Domeniul este liber ?i poate fi īnregistrat!
v0t.ro: Domeniul este liber ?i poate fi īnregistrat!
Mesaj celor care inregistreaza domeniile prezentate aici ca ponturi (in special pentru revanzare): Daca va e rusine sa multumiti in public, faceti-o macar pe privat si sunt sigur ca cel care da ponturile nu s-ar supara daca ati face donatie un link sau o suma onorifica prin paypal ;)
..altfel nu va mai plangeti pe net ca sunteti tepiti cand va comportati ca atare.
seoist.ro
seoisti.ro
seojob.ro
Pentru cei care lucreaza in seo.
Cateva domenii random de pe lista de disponibile de curand:
bailegovora.net
bailegovora.org
calimanesti.org
abuz.info
cabluri.info
gratuitati.com
sarmale.info
stocuri.info
titrari.biz
economisti.biz
Licitatie.info luat de userul Marian18 conform celor afirmate de el in mesajul privat pe care mi l-a transmis ( zice ca nu poate posta in acest thread ! ) ...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
broker-asigurari.com foarte proaspat
Broker-asigurari.com taken
Adaug Elvetia.info
InfoDeva.ro
InfoDeva.com
eDeva.ro
Suceava.tv
eTulcea.ro
Bun si proaspat
Clipuri.net
Si uite-asa , acest thread deschis cu numai un 1 an si 3 luni in urma , a depasit astazi 30 000 afisari , dovada a interesului userilor pentru domenii . Daca nu ma insel , e printre primele threaduri ca interes ( afisari ) si activitate ( numar posturi -peste 500 ) . Daca am in vedere data la care a fost initiat threadul , pot afirma ca e cel mai dinamic thread in momentul de fata .
Nu toata lumea a fost entuziasmata la inceput dar foarte multi si-au gasit aici un domeniu bun .
Felicitari initiatorului pentru deschiderea threadului !
Mersi. Nu ma gandeam ca ar fi lume care sa ofere alte ponturi dar uite ca s-au gasit cativa constanti ca si tine care au adaugat si sper sa mai adauge in continuare domenii bune aici pentru toata lumea.
Dupa cele scrise de Broscoi, pot spune ca sunt multumim de aceasta realizare. Totusi sentimentul trebuie sa il impart cu cei amintiti mai sus care si-au adus contributia la acest topic si care tin sa le multumesc pentru toate domeniile care le-au adaugat aici .
As fi curios daca din toate domeniile afisate aici "a iesit" macar un site util/profi/dragut s-au o idee noua ...
FRESH: produse.info / com,net,org,biz,eu,ro luate
Sa cresti mare si sa dezvolti ceva fain pe domeniu !
CentraleTermice.org proaspat...
pff, me late..
CentraleTermice.org luat de userul Klaucs care mi-a dat PM si zice ca nu poate posta in acest thread .
Nu inteleg totusi de ce unii useri nu pot posta ...
Elvetia.info luat tot de un user Seopedia .
Tot proaspat , mai avem Penare.com , daca intereseaza pe cineva...
Nu pot posta utilizatorii noi ... cei cu mai putin de 10 .. 20 .. sau nu stiu cate posturi ...
cred ca e min 30 posturi si/sau 30 de zile.
infoturistic.com
infoturistic.net
Penare.com taken
Clipuri.net inca available
Desi nu am cumparat nici un domeniu din toate aceste idei, avand deja prea multe si nefiind mereu de faza, trebuie sa laud aceasta initiativa. Iata ca totusi se poate ca oameni ca noi sa se ajute intre ei. La un moment dat imi pierdusem orice speranta :)
Felicitari
Am o rugaminte, daca tot se dau ponturi. Vreau sa imi schimb domeniul la blog din vali-me.com in ceva pe .ro, nume cat mai scurt si care poate creste. Exclus valipopa.ro sau combinatii de nume, mi se par prea serioase si nu m`ar caracteriza. Un nickname interesant m`ar ajuta foarte mult...
Multumesc anticipat :D
unu neserios: povalipa.ro, nu stiu de ce dar cand mi-a venit in minte si cand l-am scris mi-a venit sa rad :))
e amuzant .. iti contine tot numele ... pe bucati ... deci e ok :))
Nu avem de unde sa ne dam cu parerea la nickname-uri care ti se potrivesc din moment ce nu te cunoastem :P
Trebuie sa scot userii la o bere ca sa isi poata face o parere :)) Sa vezi cum vin ideile. Oricum, am vazut ca e la moda domeniul serios: valiseriosu.ro
Gata, o las balta ca sa nu devin off-topic :) Mersi
Am luat eu clipuri.net Broscoi iti sunt dator.
Clipuri.net e un domeniu bun , de aceea l-am reamintit . E tipul de domeniu favorit, in care extensia lucreaza perfect cu keywordul ( Clipuri pe internet ) . Ultima oara a fost inregistrat pe 20 februarie 2007 . Detinatorul il scosese la vanzare ( daca nu ma insel 700 $ ) . De ce l-a lasat sa expire nu-mi dau seama .
Sa-l stapanesti sanatos si cu folos !
Va rog si eu sa ma ajutati cu niste idei. Vreau un domeniu pentru un site de tehnologie .ro. Ma intereseaza ca domeniul sa fie scurt, brandabil. Nu ma intereseaza deloc keywords din el.
Cate un pic din fiecare ar iesi :
tehnoX.ro
Sau poti cauta ceva care sa sune doar bine
Da`mi si mie o idee te rog pentru nume de blog, am intrebat pe pagina precedenta, voi scrie despre blogging, marketing, online, social media si ceva personale. Blogul actual e vali-me dot com... Chiar am nevoie de un nou nume, sa sune bine. Nu vreau sa aiba numele in el. Multumesc :D
In cazul tau e ceva mai complicat, paleta ta e mult prea larga.
Dar daca te ajuta : blonet.ro ; blogV.ro ; blogInV.ro ; euSpun.ro ; vorbaInV.ro ; faratexte.ro
Daca vrei un blog care va dezbate , critica, anumite subiecte , mi se pare ok : criticus.ro
Daca vrei ceva spre parodie: BroascaMIca.ro ; superMelc.ro ; goangaBlog.ro ( astea sunt cam lungi dar mie imi plac)
Mai sunt variante care suna bine dar fara semnificatie anume : tuef.ro ;
Nu stiu daca te ajuta, insa pana la urma tu faci un Brand prin munca ta, numele site-ului isi pierde din ,, calitati'' daca nu exista continutul adecvat.
Mersi de idei, am luat in calcul 3 din ele :D Inca mai caut putin, dar voi reveni cu detalii cand ma hotarasc. Ma gandeam la bumsi, care ar insemna Blogging-Utile-Marketing-SocialMedia-Internet :P
Daca iti mai vine vreo idee, o astept cu interes. Multumesc
iTechno.ro
eTechno.ro
SmartTechno.ro
TechoConsultant.ro
Frigidere.net pentru magazin virtual de frigidere
bloggerzone.ro
bloggerzone.eu
ITechno.ro ar putea avea probleme cu o marca europeana . Marca I inimoara Techno pe post de I love Techno . Spun ar putea si nu sigur , pentru ca e marca figurativa , dar cel mai bine e sa pui totusi o intrebare pe un forum de specialitate ( AvocatNet.ro areo sectiune specializata de proprietate intelectuala ) .
Restul nu au nicio problema de trademark .
Multumesc pentru idei, insa nu ma incanta nimic din ce mi-ati propus. Nu m-ar deranja nici un domeniu ccc.ro, cccc.ro, care nu inseamna nimic. Important e sa poata fi pronuntat :)
Frigidere.net pentru magazin virtual de frigidere
Multumesc frumos pentru pont Broscoi, il aveam si eu in vedere de ceva vreme! Am achizitionat eu acest domeniu! :)