mobiladormitor.info/org 12.100 cautari lunare locale exacte
Versiune printabilă
mobiladormitor.info/org 12.100 cautari lunare locale exacte
BucharestHotel.info ultraproaspat ...
ro/com/net/eu/org/tel/co.uk...taken
salutare : bursa-afilieri.ro / dieta-disociata.ro
am luat eu BucharestHotel.info
merci Broscoi pentru pont.
jocuri-arcade.org proaspat
jocuriarcade.org/info de asemenea libere :)
domenii in PendingDelete - sunt doar cateva, majoritatea keywordurilor romanesti au acest status.
e o ocazie buna de a lua niste keyworduri-numai daca aveti de gand sa le dezvoltati, e un motiv pentru care ele expira ;-)
felicitari.co
hoteluri.co
masini.co
pariuri.co
pensiuni.co
referate.co
subtitrari.co
videoclipuri.co
alin.co
economie.co
mamaia.co
mangalia.co
masaj.co
nunti.co
povesti.co
referat.co
+ anunturi.co
aceasta lista de .co-uri cred ca este a unui coleg dintre noi...
Intradevar ... cam jumate sunt ale mele. Am incercat si un proiect pe .CO dar nu rankeaza cum as fi vrut si prin urmare renunt la ele. Oricum am si vandut 2 dintre ele iar investitia a fost scoasa ... deci e ok :)
StarNET, ai putea sa ne impartasesti din experienta si sa ne spui cam unde ai incadra tld-ul .co, intre ro, com, net, org, info ? La coada sau la mijloc?
Uita-te la lista de keyworduri ( pe co ) ce sunt in Pending Delete si vezi daca domeniile similare pe com net org info sunt in acest status . Ia de exemplu pariuri. com/net/info/eu/org , anunturi.com/net/info/eu/org , mamaia.com/net/info/eu/org si tragi singur concluzia.
.co nu rankeaza pe ro
Eu am facut recurs la comparatie pentru o cocluzie referitoare strict la domeniile co in lb. romana .
Altfel co este o extensie de succes pe keyworduri in lb engleza si spaniola . Am doua motive :
1) vanzarile de pe Sedo
2 ) backorderele cu numar mare de bidderi de la Namejet ; sunt si domenii in engleza care expira dar au backordere multi bidderi ( exemplu chiar de astazi - holidayrentals.co cu 18 bidderi ) ceea ce arata interesul pt acestea
paulpadurariu : sunt bune si parereile/sfaturile altora , dar cel mai bine e sa-ti faci tu prorpriile analize bazate pe date obiective
CO pe .ro e pe undeva intre info si biz ... nesatisfacator din pacate ... ca si branding ... o chestie de genul: hoteluri.CO sau pensiuni.CO e ok ... dar daca speri sa te ajute domeniul pe aceasta extensie ... te inseli ...
sursafilme.com - expira curand si se poate cumpara de la name.com
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
serverdox.com - expira curand si se poate cumpara de la name.com
cheeppricehosting.com - expira curand si se poate cumpara de la name.com (se poate face orice pe el in materie de web hosting in limba engleza)
downloadmp3ringtone.com , mp3beta.com - ambele domenii bune si expira curand, se pot cumpara de la name.com
agentiiturism.info Available
com/net/org/ro/eu luate
AsigurariAuto.org
Durau.org
Voineasa.org
SlanicPrahova.org
Birou-avocat.net
filmeaxxo.net - pentru cei care activeaza pe nisa filme, expira curand, se poate cumpara de la name.com
vorbim.net
proaspete :
licitatie.biz
cumpara.info
CrediteImobiliare.info
licitatie.org e liber de asemenea
Am cumparat eu, cumpara.info.
Mersi Broscoi.
FRESH: crediteimobiliare.info
FRESH: eseuri.org / .info
FRESH: simona.biz - liber de cateva secunde
jocuripenet.org liber de 6 zile.
cursulbnr.org/biz 550.000 de cautari lunare locale
apocalipsa.org/biz 33.000 cautari lunare locale
oferterevelion.biz 40.500 cautari locale lunare
vanzarionline.net/org/biz 12.100 cautari lunare locale
sarbatorideiarna.info/net/org/biz 9.900 de cautari lunare locale
O sa mai revin si cu alte ponturi :)
Medieri.net
Vulcanizare.net
StirileOnline.net
RomaniaHolidays.net
Chiloti.net
Rezidentiat.org
De cateva s
AnunturiNoi.com
Salutare.
Are cineva vreun pont pentru un blog generalist? Sau se merita sa merg pe ceva care sa aiba legatura cu numele meu?
Extensie .com/.ro
Mersi anticipat.
laocazie.net/com/co/info/org/biz
lalele.org
Vulcanizare.info proaspat
Vulcanizare.net liber de ceva timp
erori.ro
serviciidevidanjare.ro
vidanjare.net/.info/.org
generator.ro eliberat
Daca vrei blog generalist, cauta un domeniu usor brandabil. Daca vrei blog personal, atunci cauta sa iei un domeniu ce te reprezinta.
Deasemenea, mare atentie: daca vreodata vei vrea sa il vinzi, blogul personal va fi mult mai dificil de vandut (daca domeniul este acelasi cu numele tau).
tripsa.com - pr2 - domeniu scurt si brandabil , expira curand si se poate lua de la name.com
@I. Laurentiu
Este liber iLaurentiu.ro sau iLaur.ro, la fel si restul extensiilor.
eoferta.org/info/co/
baieti.org/us/biz
vbucuresti.com/co/info/net/org/biz am pus acel "v" de la viziteaza "bucuresti"