castiga.info - toate extensiile de valoare luate!!! :)
Versiune printabilă
castiga.info - toate extensiile de valoare luate!!! :)
themestoc.com - mi se pare foarte interesant si parca era cineva interesat de asa ceva, se poate cumpara de la name.com.
am vazut pe forum diverse discutii despre directoarele de articole, am gasit un nume bun de domeniu pentru cine vrea sa isi faca asa ceva: directorarticole.com - este disponibil si varianta .info pt cei ce vor sa investeasca mai putin la inceput.
Eu inca nu m-am decis asupra numelui de magazin online, mai are cineva ceva idei?
kidsgifts.ro
kidsmag.ro
kidsguide.ro
kidspoint.ro
kidscenter.ro
Pentru mine suna mai bine kids de cat copii :)
kidsmag.ro am luat eu. Mersi.
Bravo Oliviu!
Macar sa faci ceva cu el ...
kidsstores.ro
kidsgear.ro
kidschoice.ro
kidsline.ro
kidsshopping.ro
kiddie.ro - brand :)
paul stai prea mult pe ganduri...
Phoeixman - nu stau prea mult pe ganduri:
Dacă ați ajuns la această aplicație înseamnă că sunteți persoana de contact administrativ PADURARIU PAUL ONUT din partea deținătorul dreptului de folosință al domeniului kidsmag.ro. În caz contrar va rugăm să parăsiți această aplicație
Urmeaza sa fac un magazin pentru copii.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu inteleg faza? Am gresit cu ceva?Citat:
Dacă ați ajuns la această aplicație înseamnă că sunteți persoana de contact administrativ PADURARIU PAUL ONUT din partea deținătorul dreptului de folosință al domeniului kidsmag.ro. În caz contrar va rugăm să parăsiți această aplicație
Nu stiu Oliviu,
Eu tocmai am inregistrat kidsmag.ro si kiddie.ro - am intrat in conturile de la rotld, totul ok la mine.
Multumesc mult Phoeixman!
Are cineva un pistol calibru cat mai mare sa imi traga un glont in cap? Paul nu vazusem ca domeniul era pentru tine si imi cer scuze ca te-am incurcat. Webfactor faceti o treaba misto, vina e a mea. Imi cer scuze daca am deranjat pe careva pe forum.
Caut un domeniu pe ro legat de blog gen blogorama.ro Daca aveti sugestii... va multumesc si dau o bere
Oliviu, nu e nici o problema din partea mea fiindca l-am luat. Cred ca mai mult te-ai incurcat tu cu cei de la webfactor.
Dar mai sunt sugestii interesante facute de colegii nostri de forum.
pinkyponky.ro
rasfatel.ro
bebesuperstore.ro
bebekids.ro
Astea erau cateva prin lista mea.
Sa-l anunte cineva pe Zsolt Antal ... stie el cine este, eu nu mai stiu cu ce user intra ca e chiar nesimtit ca nu stie sa zica un simplu si scurt "Multumesc!"
@ pontul meu: castiga.info a fost luat, deci nu mai este valabil! Voi reveni cu noi ponturi bune curand!
Cu respect, Andrei.
Andrei, nu mai fi asa rau, poate a uitat omul - sigur va spune la un moment dat :)
Paul, daca ar fi fost la prima "abatare" sau "atentionare" sau spune-i cum vrei tu, as mai fi zis ... dar e nesimtit la modul cel mai serios! Daca tot stii ca ai luat ceva de aici, macar anunta, sa stie si restul "turmei" sa nu mai caute aiurea apoi! Sa trecem peste multumiri si peste lipsa de respect, macar sa anunte ca domeniul respectiv nu mai exista si ca l-a inregistrat el ...
Off Doamne, tot ma agit pentru niste neaveniti, oare cand ma voi opri?
Scuze de offtopic, dar ma intristeaza cum sunt oamenii astia din Romania ... :(
Daca asa sta treaba, ai intr-adevar dreptate.
Eu am luat pana la urma kidsmag.ro si kiddie.ro
steaua.org
seriale-online.org
dolari.info
inmatriculari.info
pesteri.info
Ma ajuta cineva sa gasesc un domeniu care sa contina "preturi" sau "pret"? Pentru un site cu o lista de preturi. Exclus .ro
preturiok.net
LE: preturiko.com ... sugestive sunt amandoua ...
superpreturi.net Available $6.49
superpreturi.org Available $9.99
superpreturi.info Available
preturimici.org Available
pretmic.net Available $6.49
pretmic.org Available $9.99
pretmic.info Available $2.99
pretultau.com Available $9.99
pretultau.net Available $6.49
pretultau.org Available $9.99
pretultau.info Available
pretredus.net Available $6.49
pretredus.org Available
listapreturi.com
MamaiaOnline.com
SuperRomania.com
FotbalOnline.com
Cumpara.org
cristi.biz - liber , restul este ocupat.
andreia.biz - liber
iulian.biz - liber
bucatarultau.com
luceafarul.org - liber pentru poeti si nu numai :)
mersi tiberiu. bucatarultau.com
trasee.com FRESH :D
hainebarbatesti.ro
autohause.ro
poeme.ro
continua.ro
capcana.ro
temple.ro
replici.ro
lipa.ro
egalati.ro
up-time.ro
weddingshop.ro
ocupat.ro
Ponturi pentru un site de suplimente (alimetare), vitamine si minerale? Merge si ceva brandabil (ma gandesc la cuvantul vitamine, ex: vitamix - e luat). Multumesc.
Ceva ponturi pentru un site video ,continut music video,trailere,funny video etc.Ceva in engleza si .com neaparat...
Vreau sa fac un site de recenzii filme. Ma poate ajuta cineva cu niste sugestii de domenii bune? Mersi
Multumesc pentru ponturi StarNET, Kidu si iSKY. O sa va anunt ce am luat. :)
FRESH tranzactii.net
Niste gusteri sunteti toti. Le luati cu $8 ca sa mi le vindeti mie cu 100 :))
esti rau, tie ti le dam cu 95 ca ne cunoastem :D
Nu toti care iau domeniile date ca ponturi sunt ninste "gusteri ". Sunt multi care au luat ponturile si apoi au inceput proiecte pe ele ... si eu am facut la fel :P
In cateva ore se va elibera dragoste.biz ... pentru cei interesati :)
FRESH dedragoste.net ... puteti face subdomenii de genul ... mesaje.dedragoste.net ... sms.dedragoste .. poeme .. poezii ... etc ... cine il ia daca il ia cineva vreau sa vad un astfel de proiect pe el :)