Va rog si eu sa ma ajutati cu niste idei. Vreau un domeniu pentru un site de tehnologie .ro. Ma intereseaza ca domeniul sa fie scurt, brandabil. Nu ma intereseaza deloc keywords din el.
Va rog si eu sa ma ajutati cu niste idei. Vreau un domeniu pentru un site de tehnologie .ro. Ma intereseaza ca domeniul sa fie scurt, brandabil. Nu ma intereseaza deloc keywords din el.
iTechno.ro
eTechno.ro
SmartTechno.ro
TechoConsultant.ro
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Frigidere.net pentru magazin virtual de frigidere
bloggerzone.ro
bloggerzone.eu
ITechno.ro ar putea avea probleme cu o marca europeana . Marca I inimoara Techno pe post de I love Techno . Spun ar putea si nu sigur , pentru ca e marca figurativa , dar cel mai bine e sa pui totusi o intrebare pe un forum de specialitate ( AvocatNet.ro areo sectiune specializata de proprietate intelectuala ) .
Restul nu au nicio problema de trademark .
Frigidere.net pentru magazin virtual de frigidere
Multumesc frumos pentru pont Broscoi, il aveam si eu in vedere de ceva vreme! Am achizitionat eu acest domeniu!![]()
Ultima modificare făcută de iSKY; 16th May 2011 la 02:34.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
bloggerzone ar merge pentru o comunitate a bloggerilor sau ceva de genul. Cred ca am gasit si nume pt mine, o sa revin cu detalii mai incolo. Multumesc pentru idei
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)