odihna.ro proaspat eliberat
Versiune printabilă
odihna.ro proaspat eliberat
protectie.org proaspat ...
profotbal.ro
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
fotografiez.ro
visez.ro
calatoresc.ro
Momentan am retinut Visez.ro
Multumesc pentru pont
ceva gambling related, please?
CurieratRapid.com
Multumesc pt calatoresc.ro ,
zilele acestea căutăm un domeniu pt un forum pe domeniul turism
@Fium, @Alvy: cu placere
Ontopic:
cartivizita.org
draperii.net
Dinamovist.com proaspat
pentru fani...
Stelist .com / .net / .info / .org liber ;)
alarmemasini.ro
catalogavon net/info/org 40k exact match
paste2012 com/net/org apx 15-20k exact match
ma puteti ajuta cu ceva sugestii de domenii pentru un site de pariuri sportive in limba engleza ?
te-ar interesa BETSXSPORTS.COM ? Nu de alta dar il tin de ceva vreme neavand timp sa dezvolt ceva pe el si ti-l pot ceda cu placere.
betxpert.org/info
realbets.info/org
sportonlinebets.com
newsportbets.com
sportworldbets.com
Eu unul as lua si .info, avand in vedere ca numele este bun, usor de retinut.
actualitati.info
suzana.info recent ...
Multumesc pt sugestii Edy, inca nu m`am decis asupra numelui de domeniu, inca fac research.
calculatoare.biz disponibil
1x2bet.info
go2bet.info/.org
Eu zic ca 1x2bet.info merita luat.
Cat de roman sa fii ca sa nu spui nici macar un ''am luat eu cutare domeniu, multam''? Singura satisfactie a cuiva care posteaza ponturi aici este aceea de a vedea ca propunerea i-a fost valorificata si cineva ii recunoaste un merit cat de mic. Asta te-ar face sa zici ''uite, mai, tot am facut un bine ca am publicat lista aia de domenii pe care poate nu le inregistram niciodata''.
Nu vorbesc de persoanele care nu fac parte din comunitatea asta, ci de membrii care ar trebui sa aiba putin mai mult bun-simt. Azi am intrat sa mai public o lista de peste 20 de domenii (.com cu 27 100 de cautari lunare locale exacte, .net cu 40 500 clle) dar am aruncat un ochi si aici, sa vad daca s-a inregistrat ceva. Normal, cele mai bune dintre ele au fost luate cu o discretie demna de o cauza mai buna.
Prefer sa-mi petrec timpul intr-un mod mai placut. Lista actuala nu mai e valabila nici pe pm, o voi trimite doar persoanelor cu care am mai colaborat.
@MarianG: calmeaza-te si ignora, suntem in Romania. oricum ai un up de la mine pentru ponturile date, fie ca o sa le mai dai sau nu :)
Niste idei va rog frumos!! Vreau un domeniu pentru un site de electronice .ro. ... domeni sa fie brandabil. keywords in el daca este posibil... multam
nu`i chiar electronice ... dar detin electrice.net, client care a renuntat la domeniu. Daca esti interesat fa-mi o oferta si putem discuta.
avanpremiere.ro e liber de ieri, daca e cineva cu filmele :)
regimhotelier.info
cazare-hotel.org
201-1 .INFO Domain Name Registration - 1 Year (recurring) Domain: REGIMHOTELIER.INFO
thanks iSKY
hainetop.com/.net/.info/.etc
hainemoda.com/.net/.info/.etc
M-ar interesa si pe mine un pont pentru un domeniu de hip-hop.
daniel: de ce consider ca hainetop sau hainemoda sunt "ponturi" ?
Pai ma gandesc pentru faptul ca nisa este destul de aglomerata. Daca nu sunt ok, imi cer scuze!
Sa-l stapanesti sanatos si sa-l folosesti cu folos, asta in cazul in care il vei dezvolta! Daca nu, revanzare "facila"! :D ;)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu ai de ce sa-ti ceri scuze, insa nisa nu este tocmai aglomerata pe ponturile date de tine ... Daca vrei sa cunosti cu adevarat nisele, nu vad ce te-ar opri sa inveti "structura tehnica" a functionarii mecanismelor de cautare utilizate de google.ro :)
hit-music.ro - e bun zic eu...
Daca era music.ro , am fi vorbit de un domeniu valoros . Desi pe .ro , ca si pe orice alt ccTLD , domeniile valoroase sunt , in principiu , pe cuvinte in limba tarii respective , exista totusi cateva cazuri de domenii .ro valoroase pe keyworduri foarte uzuale in limba engleza . Music sau shop , market etc sunt cuvinte ce fac parte din cele mai frecvent utilizate cuvinte in scrierea/vorbirea in limba engleza si devenite internationale intrucat semnificatia lor este cunoscuta chiar si de necunoscatorii limbii engleze . Mai exista situatiile in care cuvintele sunt identice in engleza si romana si doar ordinea este diferita , gen itExpert.ro seoConsultant.ro etc , si care au de asemenea valoare .
In cazul de fata si lungit si cu cratima e maxim taxa de inregistrare .
Keywordul pe co.uk , ca, us, com.au ,co.nz , co.za e liber si asta spune ceva .
Eu m-am referit doar valoric . Daca tie iti place cum suna si e descriptiv pentru proiectul tau il iei si gata...
O sugestie pentru un magazin online pe nișa it&c brandabil?
infiintari.ro proaspat eliberat
Daca era music.ro liber crezi ca il mai ziceam aici?Sunt luate cele bune...pur si simplu imi place cum suna si e usor de retinut,poate va ajuta pe cineva...oricum sunt de parere ca la orice afacere de succes trebuie sa-ti creezi un brand...nu neaparat daca ai un domeniu bun sa zicem...filme.ro gata esti cel mai tare din parcare ca l-ai prins tu liber...
@Salam mersi pentru pont, pana acum nu am putut posta.Citat:
calculatoare.biz disponibil