Cupluri.info recent
Versiune printabilă
Cupluri.info recent
si meciuri.info e la fel de recent :)
proprietati.net ultraproaspat ...
c o i . r o < liber, domeniu premium din 3 litere, toate celelalte extensii sunt ocupate deja :))))
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
o3.info - liber, celelalte extensii ocupate ( este formula chimica a ozonului, este domeniu din 2 caractere)
M-am calmat.
jocuricumario.org 90500 cautari lunare locale exacte
placivideo.net/org 3600
adidasionline.org 5400
hartabucurestiului.com 18100
hartacluj.com 22200
hartatimisoara.com 14800
dictionarmedical.info/net/org 5400
cabinetestomatologice.net/org 1000
cabinetstomatologic.info 2400
implantdentar.org 3600
componentepc.info/org 5400
retetepizza.info/net/org 4400
dietadaneza.com/net/org/info 5400
varianteauto.info/net/org 49500
buletinulauto.info/net/org 40500
pieseautoonline.info 22000
celmaiieftinrca.org 8100
retetedemancare.info/org 18100
prajituridepost.com 5400
prajiturirapide.com 8100
prajituracumere.com 12100
povestipentrucopii.com/net/info/org 12100
calculatorsarcina.info 18100
simptomesarcina.info/net/org 8100
ladiesgolfclothing.info 3600
golf-gear.org 3600
onlinegolfstores.org 3600
cheapgolfclubs.info 5400
secondhandgolfclubs.info 4400
womensgolfclothes.net 1900 (despre .com: This Premium Domain Name can be purchased for $2,988.00)
golfattire.info 1900
golfhatsformen.net 1600
norwaymap.org 12100
mapofnorway.net/org 8100
jobsinnorway.info/org 5400
norwayairlines.info/net/org 3600
flightstonorway.info/net/org 2900
reiseliv.info 720 (turism in norvegiana)
flypriser.org 5400 (zbor in norvegiana)
blomst.info 4400 (floare in norvegiana)
gratisspill.net 5400 (jocuri gratis in norvegiana)
sommerkjoler.net/org 2900 (rochii de vara in norvegiana)
oslosportslager.info 14800
RNC nu aloca domenii formate din cuvinte considerate indecente. E trecut asta clar in politica lor. Altfel sunt sigur ca se gasea cineva sa cumpere deja acest "pretios"nume.
Am uitat sa spun ca o3.info, nu este liber si nici ocupat. Domeniile cu extensia .info pot avea intre 3 si 63 de caractere, deci nu poti rezerva un domeniu .info de doua caractere.
bancurinoi.org
fresh!
Afaceristul roman PhoeniXman.
Te gandesti ca ajuti pe cineva cu domeniile pe care le postezi aici, cand colo dai limbricului de mai sus sansa vietii sa fie "dezvoltator web".
Citat:
promotii.biz - 150euro
calculatoare.biz - 250euro
masini.biz - 850euro
inromania.eu - 150euro
Toate tranzactiile for fi facute prin Bursadedomenii.ro
jocuri-fotbal.biz - liber , restul .com, .net, .org , info sunt luate
Kaa: chiar nu ne intereseaza discutile tale, in general nu este etic sa faci publica o discutie privata. Sa fie sanatos ca le a cumparat, nu le va vinde in veci.
@Kidu Nu le va vinde..dar mi se pare penibil ce face PhoenixMan...PENIBIL!
Ce fac? ce fac eu fac si altii din acest topic, am luat un domeniu care mi sa parut bun si dupa aceea e treaba mea ce fac cu el, nu este si nu a fost propietatea voastra pentru a va permite sa veniti aici si sa spuneti cat de penibil sunt, voi sunteti penibili pentru ca va plangeti ca niste copii, deschideti ochii.
Kidu a spus bine ca nu a fost etic, nu a fost etic ca nu am reusit sa multumesc unora care au pus un pont bun cu aceste domenii, le multumesc acum.
calculatoare.biz este publicat de mine, nu strica un "ms"
succes cu vanzarea sper sa ajungi la ieuro aia :D
Ati ajuns sa va certati ca niste copii pe domenii care nu isi merita o prea mare atentie ... tind sa cred ca varstele pe care pretindeti ca le aveti sunt neconforme cu realitatea! ... Incercati si voi sa va reveniti, e nevoie de oameni cerebrali in tara asta!!!
Salam uite aici http://forum.seopedia.ro/domenii/132...omenii-68.html ultimul post, mersi inca o data.
de ce oare nebunia asta pt niste simple domenii
fratilor domeniu fara continut nu face nici 5% .... ce insemna "google" (in romana - a se holba) sau "facebook" inainte sa existe continutul?
numele e doar 1 criteriu, poti sa iei si jhsdkjgjfd.com si sa il faci brand
goree: esti prost, stai jos te rog.
No comment.
Incep sa regret totusi ca s a dat liber la inregistrari. Cred ca este al 4 lea sau al 5 lea exemplar de gen care dispare in eter.
goree, succes in viata.
Krumel: multumim.
Ontopic: oltenia.info fresh.
mersi frumos de pont
De la Vezi Profil: marian18 - SeoPedia Forum
Citat:
Te rog daca vrei sa postezi si tu aceste ponturi pentru domenii web eu inca nu pot posta pentru din cauza unor care miau dat reputatie negativa fara niciun motiv
cursulbnr.org/biz 550.000 de cautari lunare locale
apocalipsa.org/biz/co 33.000 cautari lunare locale
oferterevelion.co/biz 40.500 cautari locale lunare
colectie.co 74.000 cautari lunare locale
vanzarionline.com/co/info/net/org/biz 12.100 cautari lunare locale
sarbatorideiarna.info/co/net/org/biz 9.900 de cautari lunare locale
sarbatori.co 110.000 cautari lunare locale
horoscopulzilei.co/info/org/biz 14.800 cautari lunare locale
partide.org/co/biz 49.500 cautarii lunare locale
traficul.com/co/net/info/biz 60.500 cautari lunare
tricouri.co 110.000 cautari lunare
Si scuze pentru deranj dar mam gandit ca poate ii sunt folositoare cuiva aceste ponturi
ioana.biz liber ... poate e vreo ioana care isi vrea domeniul :)
patru.net ;)
nu e chiar pont dar de la patru.net mi-a venit in minte: saizecisinoua.com :)) LIBER
Nu pot sa nu remarc faptul ca dai pont "patru.net" iar aici spui ca domeniul ala este neinteresant.
Cu ce este mai interesant patru.net sau saizecisinoua.com fata de domeniul ala? Daca vreti sa transformam topicul asta in chiosc de ponturi pentru domenii ieftine, atunci e treaba voastra dar sa stiti ca mai sunt si persoane interesate de ceea ce se discuta aici.
1. eu am zis ca nu e pont ala cu 69 , era mai mult amuzant ...
2. ma scuzi ... intre
reparatii-automobile.ro unde reparatii-automobile.com,net,org,info,biz,eu sunt libere si
patru.net unde com-u e luat din 2002, org, info, eu, ro luate ... ( sa nu mai zic de alte aspecte ... )
da ... valoarea .ro-ului mai sus mentionat e 0 iar pontul dat valid
Aha, deci tu apreciezi valoarea unui domeniu si dupa gradul de ocupare a tld-urilor, chiar daca numele domeniul nu reprezinta nimic.
Dar daca reparatii-automobile.ro are o baza de date cu sute de clienti fideli, clienti care isi repara masina la acel service, atunci creste valoarea acelui domeniu?
Popescu .. cum zicea cineva intr-un post anterior .. nu analizam site-ul sau bussines-ul din spate .. ci numele de domeniu ! Si da ... numele de domeniu ca si valoare e 0
Cat despre "nu reprezinta nimic" ... cum naiba sa nu reprezinte ? patru = 4 = cifra intre 3 si 5 ... divizibila cu 2 ... :)) ce mai vrei sa iti zic ?
Uitate la sase.net $1,925.00 si restul sunt ocupate :)
slanicmoldova.biz restul .com, .net, .info, .org sunt ocupate.
Am luat eu patru.net.
Mersi @iSKY
Cu mare placere tiberiur! Sa-l stapanesti cu folos!
Apropo, nu stiu daca stiti, dar "patru" este atat numeral, cat si substantiv propriu. Deci, cifra "patru" (4) si numele de familie "Patru" (se pare ca la tastatura asta nu am litere romanesti, dar v-ati prins despre ce e vorba).
Poate fi facuta o chestie foarte interesanta pe el ... prima idee care mi-a venit mie in cap, ar un blog cu mail al unui inginer ... patru / nota@patru.net ... e o chestie de caterinca, dar asta e ideea mea! :D :D :D ... si bineinteles daca se nimereste cineva care are numele Patru ... Ex.: Georgel@Patru.Net
SUCCESuri a la EBA :D :D :D
Eu cred ca nu ar trebui sa imi judeci tocmai tu parerile, iar daca nu cunosti limba romana si mai ales experienta ta in domeniul asta e redusa, mai bine ai sta si ai citi cate ceva despre domenii si apoi ti-ai da cu parerea despre "ce si cum"! Si DA, imi voi sustine parerea , domeniul acela are o valoare 0 , iar ca sa fiu si mai exigent cu "exigenta" ta iti voi spune in felul urmator: Ti se pare cumva ca am scris aici, "Dau pont un domeniu de valoare mai mare decat domeniul despre care am zis ca are valoarea 0 in thread-ul creat de mine?" Nu inteleg de ce poti face o asemenea comparatie, cand stii prea bine ca nu poti compara chimia cu romana ... Serios acum, cred ca sunt unii dintre voi care habar nu au cu ce sa mananca lumea asta, nu stiu cate domenii detii sau ce cunostinte ai, insa ma lasa rece o asemenea atitudine complet lipsita de respect si mai ales de sustinere etico-tehnica!
Nu are rost sa ma mai complic, sper sa intelegi esenta acestui mesaj! Numai bine si ... respect! ;)