Unu' bun
finante.org multe cautari exacte ,dar in primul rand un CPC foarte mare...
Versiune printabilă
Unu' bun
finante.org multe cautari exacte ,dar in primul rand un CPC foarte mare...
Oare se vor putea scoate veodata bani din ponturi de domenii? Eu personal am peste 2000 de ponturi salvate, multe foarte bune (in special pe .ro) si nu imi permit sa iau foarte multe dintre ele. Constant cu stupoare frecvent ca a mai fost luat cate unul bun. Vor ce ziceti, ati vandut vreodata un pont de domeniu? Daca da cand , cum si cui?
Asta il aveam eu pe lista. Din pacate nu am acum bani sa il iau, poate ramane. :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pe bani ma refer. Spre exemplu zilele trecute vroia cineva un domeniu din nisa vanzari auto. Eu am gasit libere unele bune insa nu stiam cum sa procedez. Nu le puteam lua pe toate apoi sa il intreb daca vrea vreunul dintre ele.
Nu a ramas si nici nu avea cum sa ramana . E un domeniu proaspat eliberat , totusi un asemenea domeniu nu putea ramane prea mult liber chiar daca nu-l propuneam eu pe forum .
Atunci cand cineva cere ajutorul pe forum , primul lucru la care ma gandesc e sa il ajut nu cum sa fac bani din asta .
Broscoi, nu ai inteles ideea. Nu are nici o legatura cu forumul ci strict de vanzarea domeniilor web. Sa zicem ca ai o gramada de domenii puse la vanzare, dar omul vine si zice: "dar nu ai nimic de anunturi auto?" , insa tu ai cateva notate dar nu cumparate. Ce faci? Ii dai ponturile omului si esti bucuros ca l-ai ajutat chiar daca ti-a luat painea din mana pe ziua respectiva? Aici era nelamurirea mea.
Ii spui: am cateva ponturi de domenii bune pentru nisa asta (libere). Iti vand o lista cu atata. Si tu-i dai lista si el face mai departe ce vrea... le inregistreaza pe toate sau pe nici unul. Ce e greu? :D
Broscoi, adevarat, dar monetizare relativ 0.
PS. iSky: Belly.com a ajuns la 40K.
Din categoria funny: iarba.com e 2000$. Vad ca pascut.com si .net sunt date, dar mai sunt sanse la un .org :))
Asa e dragos dar are 50 de cautari pe zi =)) Mai e si ilegal. In ultimele zile am vazut o serie de domenii pe care probabil nici gratuit nu le-as fi inregistrat.
Eu parca deja vad cum se vor face comenzi online privind etnobotanicele (lasand la o parte iarba iarba) :))
Ne deschidem o afacere in domeniu. Si le expediem trifoi, loboda si alte chestii verzi. Nu de alta, dar e sanatos=))
optimizareon-site.ro
Bineinteles, nu am zis altceva. Eu unul nu am nevoie de el dar m-am gandit ca poate intereseaza pe cineva.
Mai degraba as lua idoseo.ro decat domeniul ala aiurea :))
motoscutere.com
scoalasoferi.org
scoala-soferi.net/org
am luat eu scoalasoferi.net
mersi
turism-romania.net
turism-romania.org
Tot ce e fara liniuta este luat, iar cu liniuta sunt luate restul in afara de .net si .org . Sper sa va fie de folos! :)
montaj.biz liber de vreo 30 de minute
jocuri-online.tv - singurul pe combinatii intre "jocuri" si "online". Nu e tocmai extensia potrivita dar pentru cine are nevoie de keywordurile astea poate fi folositor.
cumparaonline.org
cumpara-online.com
Domenii bunicele pentru cei care dezvolta site-uri in imobiliare:
imobiliareonline.org
imobiliare-online.net
imobiliare-online.org
Sper sa va fie de folos!
Cu respect, Andrei :)
electrice.biz
Restul .com/.net/.info/.org luate !
jocul.org
rasnov.org
breaza.org
loc-de-munca.org
vedeta.org
dexul.info
dictionarul.info
proaspat expirate de la mine
Pe fiecare dintre ele poate face un simplu website despre dex, cuvinte noi, un dictionar online, etc.
Nu le-am prelungit pentru ca nu prezentau interes pentru mine. Le luasem pentru un mic proiect dar am renuntat.
Din cate stiu sunt ocupate pe majoritatea tld-urilor.
bijuteriiswarovski.com
cristaleswarovski.com
eJocuriCopii.net
Un domeniu bunicel .org
EnjoyCitat:
investitie.org
Brokeraj.net
Inca doua :
Optimizare-Web.com
OptimizareWeb.net ( web din keyword si net din extensie se pun in valoare reciproc )
fete.pro
publicitate.pro
optimizare.pro
promovare.pro
eimobiliare.pro
ejocuri.pro
eanunturi.pro
servere.pro
gazduire.pro
domenii.pro
inregistrare-domenii.pro
PromovareOnline.net aceeasi remarca