4 domenii da' bune :
Licitatii-Online.com
LicitatiiOnline.net
Comanesti.net
Comanesti.info
Versiune printabilă
4 domenii da' bune :
Licitatii-Online.com
LicitatiiOnline.net
Comanesti.net
Comanesti.info
org da bun
Turcia.org
oferterevelion.info
frumusete.net (foarte putine extensii libere)
cochetez cu ideea de a face publc tool-ul pe care-l folosesc de ani buni pentru a descoperi domenii cuvant-cheie. o sa-l pun cum am ceva timp pe domenii punct com
Asa numitul "Zsolt Antal", nu stiu cine o fii el ... ar trebui sa mai si multumeasca din cand in cand pentru aceste domenii pe care le cumpara en-gros din sfaturile forumistilor SeoPedia ... macar din bun simt, daca nu din respect!
aberatii.net
abonament.net
acoperis.net
Ah, oferterevelion.info era destul de misto...
mersi pt abonament.net
colectie.net LIBER
Si eu as vrea sa fie la fel ... oricum, ar fi simplu si asa ... isi face pur si simplu un amarat de cont si cumpara ceea ce se pune la bataie aici, bineinteles pe carca altora, ca asa sunt romanii ... in fine, acest Zsolt Antal, nu stiu cat de roman este, sa nu continui, sa nu se inteleaga gresit, nu sunt rasist, insa recunosc cu mana pe inima ca am o oarecare reticienta la unguri. Poate se simte si el roman pana la urma si va pune un "Multumesc" sau cum s-o zice in maghiara lui ...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ontopic: pariaza.org/info
Eu inca de la inceput am spus ca threadul e o idee proasta in mare. Ar fi cu adevarat util daca s-ar posta sugestii doar atunci cand cineva vine sa le ceara (insa si atunci poate le inregistreaza altul inaintea lui daca le vede postate aici).
Asa, unii dau de domenii bune de care n-au nevoie. Le pun aici si un cutare le vede si ii vine o idee lui ca ar putea dezvolta domeniul pe o anumita idee si ia domeniul asa in... perspectiva. Si poate in unele cazuri nu mai face nimic pe el sau il tine blocat. Asta pe de o parte. Mai rau ar fi cand unii le iau doar sa le revanda...
Nu e vorba ca e mai rau daca le revand, dar macar sa fie si ei "sensibili" cu realitatea (daca intelegi expresia) ;)
cu placere OliviuStoian , sper sa iasa ceva frumos pe domeniul respectiv :)
nu inteleg care este problema de a cumpara domenii? va multumesc mult de sugestii, insa am cumparat vreo 5-10 , si am in portfoliu vreo 2000 (domenii - ca despre ele vorbim...)....de ce nu le cumparati voi?
am si cumparat multe domenii si de la membrii seopedia...
in curand vor fii dezvoltate, insa la atat de multe domenii nu se poate face de la o zi la alta...im cer totusi scuze daca nu am multumit vreunuia dintre voi pt sugestii...VA MULTUMESC
2000 de ce? Nu stii sa vorbesti corect gramatical limba romana? Ce inseamna "sugetii", "portoliu" ?
Sa-ti fie de bine ca le-ai cumparat, dar nu e o chestie pe care ar trebui sa ti-o spuna cineva, aceea de a fi un om politicos si civilizat ... ar fi trebuit sa vina de la sine ... In fine, nu ma mai bag, nu este treaba mea. Succes in continuare!
aventuri.org - LIBER
componentepc.org
joacajocuri.biz
Buna,
Sper sa fie de ajutor lista de mai jos:
anunturi-inchirieri.com/net/org
vanzarionline.org
vanzari-online.org
ecraciun.net/org
Cristi, ai citit primul post din acest thread? De ce va plangeti atat ca nu primiti nici macar un multumesc, cand nu va obliga nimeni sa postati sugestii? Este atat de clara situatia, insa continuati sa va plangeti fara motiv. Un mic quote din primul post:
Citat:
Ofer gratis ponturi pentru domenii bunicele .. dar daca cineva totusi vrea sa-mi multumeasca cu o donatie in paypal nu ma supar
Ideea topicului e urmatoarea, ofer o lista cu nume de domenii bune pentru diferite niste ... care in momentul in care eu le postez aici sunt libere ..
Dar tu ai citit topicul? Mi se falfaie de un multumesc formal... nu l-am cerut niciodata pentru ca nici nu am fost unul dintre cei care ofera ponturi (decat f rar). Ia-te de altcineva, daca te-ai axat pe multumesc. Cu sau fara multumescul oferit, eu cred ca utilitatea threadului e gresita. Gata:)
Nu s-a plans nimeni de un amarat de "Multumesc", ci s-a facut apel la omenie sau nici tu nu cochetezi cu acest aspect deosebit de important in viata oricaruia dintre noi? Incep sa raman fara cuvinte cand vad ca printre noi exista oameni chiar atat de lipsiti de cei 7 ani de acasa si de respect. Daca nici aici, unde totusi consider ca sunt oameni care au putin creier si putina scoala nu exista acestea, atunci ce pretentii sa mai avem la cei de langa noi si ce pretentii sa mai avem de la o Romanie infloritoare, Romanie de care toti va plangeti!?!?
invatamant .net .org .biz
sarcina .biz
bauturi .org .biz
scoruri .org .biz
distribuitori .info .org .biz
sarbatori .biz
legaturi.org
traducere.biz LIBER de 10 minute, singuru liber din com,net,org,info,eu,ro
[Ultima interventie pe aceasta tema]
1. nu intelegeti gresit mesajul, nu caut nici un fel de cearta, insa, pare ca este prea multa vorbarie in jurul unui subiect clar.
2. un semn de omenie trebuie sa vina din initiativa celui 'omenit', nu la cerere (care cu siguranta nu o sa schimbe pe niciunul din noi)
3. sunt dezbatute o gramada de alte discutii pe acest thread (inclusiv a noastra), cand tot ce ar trebui sa apara, s-ar rezuma la listarea unor domenii web.
Repet, nu am incercat sa va atac, ci doar vad pareri care nu-si au locul in thread-ul asta. Ma retrag.
mersi pentru sarcina.biz, de mult cautam un domeniu pe nisa asta.
HoroscopulZilei.com ( ro si net luate )
absolutions.info
absolutnet.net
bestw.in (best win)
stocuri.biz LIBER de ~ 30 de minute, singuru liber din com,net,org,info,eu,ro
lifestyling.ro
Inca o sugestie: belly.com. Are 4 oferte pe SEDO la 250.000 $ dar e in drop/prerelease. Pret curent 2500$.
Isky, pe cat ca trece de 30K? Oricum si la 50K e smartbuy.
servicii-web.org LIBER -> numai bun de dezvoltat pentru prestatorii de servicii in acest domeniu :)
and btw ... seopedia.biz liber ;))
rapoarte.net/info/org.biz
studentii.org/info/biz
partide.org/biz
socializare.org
:)
Editez: unul foarte, foarte fierbinte: site-uri.org ;)