Am nevoie de un pont pentru un site de telefoane (afiliere), de preferat brandabil.
Versiune printabilă
Am nevoie de un pont pentru un site de telefoane (afiliere), de preferat brandabil.
Merci, le voi lua in considerare, daca se poate inca cateva exemple. :)
Am si eu nevoie de un pont pt un comparator de preturi, de preferat .ro, ceva brandabil, 8-10 caractere maxim, eventual o combinatie de silabe din mai multe cuvinte, gen redumag (care apropo, suna fain, Valentin) :) Sa aiba oarecum de-a face cu (sau sa sugereze) shop, mag, reduceri, pret, online, etc
Cum vi se pare smartbeep.ro pentru un site de telefoane?
ieftini.com
manelist.ro
pagini.org
traduceri.org
relatii.org
electrocasnice.md
sejur.md
sejur.md luat de mine. Merci!
imprumuturi.info
harti.md
vanzari.md
revelion.md
@alvy
Daca nu ma insel, nu sunt mai ieftine. Acum ceva vreme m-am uitat special pentru asta si nu am gasit. Acum nu am mai verificat.
Salutare din nou dragi colegi. M-am tot gandit sa imi deschid un magazin online de haine sport (adidasi, trening-uri, tricouri, etc), si as dorii daca se poate sa ma ajutati cu un pont pentru numele lui. Tin sa mentionez, ca doresc doar extensia RO. Va multumesc
ms de sugestie puthre..dar sunt in asociere cu cineva..si nu stiu daca ar iesii ceva din acel nume...
Imi dati si mie ceva ponturi de domenii .ro pe nisa magazin auto?
daca ar contine unul din keywordul auto, tuning, xenon ar fi foarte bine am incercat foarte multe combinatii si nimic liber.
Doresc si eu o sugestie pentru un domeniu .com sau .net pentru un site in romana, care sa contina keywordul 'netbook'.
Multumesc :)
Netbookuri .com / .net
De curiozitate, ce fel de proiect vrei sa dezvolti? Mie mi se pare ca era netbookurilor a cam apus; am si eu unul, insa urmatoarea achizitie va fi o tableta de 10" sau chiar mai mare.
Nu m-am gandit sa pun 'uri' :)) . Merci pentru sugestie.
Ma gandesc sa fac un blog de review-uri.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am inregistrat un domeniu, nu mai doresc sugestii.
banipeinternet.org
Salutare, un pont pentru un site de fotograf. Nu vreau nume propriu sau asa ceva.
as dori si eu un pont pentru un site de poker in engleza . scurt , brandabil .com
multumesc
mobilpoker.net
mexworkers.com
tekworkers.com
careerworkers.com
minuteworkers.net
myworkers.net
microworkers.us
selectworkers.com
adnetworkers.com
uniqueworkers.com
cybertasks.com
Astea îmi trec momentan prin căpșor, sper să-ți placă ceva !
remediu.org
reduceri.org e liber de vreo zi jumate ... ce naiba faceti de nu il ia nimeni ? :)
Nu e foarte relevant ce ai zis si iti zic si de ce .... com,net,biz,eu sunt luate de atata amar de vreme dar nu e dezvoltat nimic pe ele ... iar info-ul e un site foarte slabut ... acesta e motivul pentru care primul emd e pe pagina 5 :)
astazi se elibereaza si filmari.org / com luat din 2007, net din 2006, info din 2005
cazaresighisoara.net
cazareborsa.org
bilete-de-avion.biz
jocuri-biliard.info
recente:
franciza.net ro/com.ro/org.ro/+com(Sedo 10000 USD) /eu/org/info/biz/+ ws/ru/cz taken - ultima inregistrare Creation Date: 28-sep-2006
angajare.net ro/md/com.ro/+com/eu/info/biz taken
am luat eu franciza, mersi!
vamaveche.info
lotto-tickets.net
napoca.org
traian.net
consignatie.net
mocheta.org
plafar.info
tecuci.org
copil.org
as avea si eu nevoie de ceva pe .ro format din 4-5 litere maxim. se poate? :D
nisa?
smartphone-uri.com (toate libere)
citeste.info /.net
wp-tips.org
angajat.org /.info
blogpersonal.org /.info
portalit.biz
bigames.biz
florarii.biz
muzica-populara.org /.biz
muzica-online.info
albume.org /.biz
castibydre.org/ .net/ .info
1si2.org/ .net/ .info/ .biz
123si.org/ .info/ .eu
Poate te ajuta cele bolduite (primul e valabil si pe .ro).