Pentru cine vrea sa-si faca un forum general www.forumisti.com este perfect.
Initial ideea era sa dezvolt un forum de admini de forumdiscutii pareri de platforme, sfaturi, schimburi de link-uri etc..
Pentru cine vrea sa-si faca un forum general www.forumisti.com este perfect.
Initial ideea era sa dezvolt un forum de admini de forumdiscutii pareri de platforme, sfaturi, schimburi de link-uri etc..
Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).
Nu crezi ca era mai bine si corect sa deschizi un singur thread cu toate la un loc?![]()
Fiind vorba de 3 domenii diferite am crezut ca e mai bine sa nu incurc oalele. In plus am incercat sa pun numele in titlul ca sa imi gasesc mai usor persoanele interesate si sa nu fac lumea sa intre degeaba.
Daca am gresit rog un Admin sa imi lipeasca cele trei thread-uri si accept mustrarile![]()
Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).
forumul nu mergece putem sti mai mult despre el. vizitatori ? e promovat ? ce e mai exact cu acest site ?
@Skinnerul vinde domeniul, nu vinde site![]()
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)