Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Ce nu e bine cu pagina asta de nu e aceptata in DMOZ?

Afișare hibrid

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    62
    Posturi
    128
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de trask Vezi Post
    1. Trimite feedback editorilor.
    2. Da, asa este normal, "in momentul in care vrei sa devii editor dmoz ar cam trebui sa ai pasiune in ceea ce vei face, mai ales ca stii ca e pe baza de voluntariat".

"Nu sa vii dupa, si sa spui ca e greu ca editor si mai ales, ca nu se plateste."
    aici te contrazic. Cei carora nu le place, renunta, nu e nevoie de astfel de scuze. Totusi, trebuie sa intelegeti ca totul se face din pasiune: ODP se bazeaza pe voluntariat!
    Imi place ca esti atat de matur incat sa vezi numai raul din afirmatiile editorilor. Nu-ti dai seama ca aceste afirmatii vin ca o replica la cerintele exagerate si neintemeiate ale web meşterilor.

"Mai bine nu-i incurca pe cei de la dmoz"
    Il citez pe miromulus: "Un editor in plus e mai bun decat zero editori."

Cred si sper ca este ultima data cand ma implic in asemenea discutii pe baza DMOZ-ului. Se creeaza prea multe mituri si viziuni gresite din cauza lipsei de informare (si a obsesiei: ai inscris site-ul, treci mai departe!). Toti cei care doresc sa devina editori ca sa dea o mana de ajutor sunt invitati sa-si aleaga o categorie si sa faca o cerere. Cei respinsi pot incerca din nou .

Cei interesati de ODP, poate mai faceti din cand in cand si o vizita blogului editorilor romani: poate va veti informa mai bine sau va veti clarifica unele nelamuriri. Deocamdata nu sunt multe posturi, dar in curand vor fi, caci se incearca punerea lui pe picioare (virtuale) .
    Merci Stefan. Mi-a parut sincer bine sa te cunosc si chiar as vrea sa aflu mai mult si despre comportamentul unor asa zisi web mesteri atunci cand inscriu site-uri in dmoz: nu trebuie nume, ci exemple de "bad conduct", daca se poate.

Daca nu se poate, oricum, incantat de cunostinta si multa bafta. La multi Ani!

PS Banuiesc ca sunt anumiti web masteri care te pistoneaza efectiv cu emailuri pt revizuirea sau inscrierea site-ului, desi cred ca asta e impotriva regulilor dmoz, si pana la urma, a regulilor de bun simt.
    Alte comportamente deplasate nu-mi mai vin in minte.
    Ultima modificare făcută de Michael; 5th January 2008 la 02:12.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cand e bine sa imi inscriu siteul in DMOZ?
    De dudu_tux în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 18th March 2009, 13:01
  2. Nu stiu daca am postat bine la categoria asta
    De style în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 29th November 2006, 00:39
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 5th November 2006, 22:46
  4. Cum Sa Fac Asta
    De w3bmaster în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th April 2006, 00:59
  5. O pagina catre alta pagina ? Se penalizeaza ?
    De Cata. în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 17th September 2005, 11:20

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •