Am vazut ca era pe acolo o categorie denumita "Suggesting a Site" unde lumea punea intrebari referitoare la siturile trimise. E adevarat ca la multi le raspundea cam cu acelasi mesaj standard dar la unii le mai ofereau si ceva informatii.
Am vazut ca era pe acolo o categorie denumita "Suggesting a Site" unde lumea punea intrebari referitoare la siturile trimise. E adevarat ca la multi le raspundea cam cu acelasi mesaj standard dar la unii le mai ofereau si ceva informatii.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
In categoria in care doresc sa inscriu sint deja 13 siteuri listate, acestea cum au putut fi inscrise in categoria parinte ?
Categoria cu @ nu poate avea editor. Despre asta iti explicam.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Daca acea categoria parinte nu poate avea editor atunci cum au fost inscrise aceste siteuri , de cine sau care este metoda ?
aligaby, email ptr. ce?
Nu poti inscrie in categoria cu @ ca sa apara in Sport, ci in categoria Pescuit care apartine de Recreatie.
Cum vrei sa iti fie aprobat un site, cand nici nu stii daca il poti inscrie acolo sau daca aia e o categorie potrivita.
Probabil ca daca site-ul nu e conform ODP, editorii romani din ODP sint corupti si au pile....sau mai stiu eu ce alte prostii.
Site-ul o sa fie adaugat cand un editor o sa editeze in acea categorie.
Acum ma intreb, inscrierea e "esuata" din cauza ta sau a altora?
Pentru a nu lungi prea mult acest subiect care are nuanta de "ne invirtim in jurul cozii" si pentru ca nu vreau sa fiu "amendat" pe nedrept de conducatorii acestui forum, am sa vin cu detalii mai exacte:
Siteul ce doresc sa-l inscriu este Prieteni Pescari
Am incercat sa-l inscriu in categoria Pescuit.
Am mers pe calea Top: World: Română: Sport (360) la Pescuit si acolo apare calea: Top: World: Română: Recreaţie: Activităţi în aer liber: Pescuit (26)
dar am incercat si calea: Top: World: Română: Recreaţie (424) si de aici categoria Sport si asa am ajuns iar la primul link dmoz afisat mai sus: Top: World: Română: Sport (360).
Krumel oare gresesc eu sau dmoz a alterat putin pathurile ?
Sint curios atunci cum acele 13 siteuri au fost inscrise intr-o astfel de categorie ?Postat în original de Krumel
Krumel iti multumesc pentru atentia care ai acordat-o problemei mele, sper, o ultima lamurire de la tine pentru actualul mesaj. Multumesc !
PS Deoarece speranta moare ultima, am inscris ieri siteul la dmoz.
PPSam gresit, am vrut sa spun cerere de inscriere.email pentru ce
Ultima modificare făcută de aligaby; 2nd November 2007 la 22:13.
aligaby, site-urile nu sint inscrise in Sport @Pescuit, ci in Recreatie/Pescuit. Am mai spus asta odata.
Deci, categoria pe care o vezi in Sport @Pescuit, defapt e in Recreatie/Pescuit si site-urile au fost adaugate de editori care au acces la categoriile de acest gen.
Categoriile respective nu se includ una pe alta, dar au legatura ca domeniu de activitate.
Pescuitul poate fi considerat un sport, dar in special e un mod de recreere. Si invers, te poti recrea facand sport.
Sint multe alte categorii de genul asta.
DMOZ nu incearca sa fie doar un director, ci un catalog web...si trebuie sa-l vezi ca atare. Sint putine directoare care incearca sa catalogheze continutul.
Marea majoritate doar catalogeaza, domeniile din care fac parte site-urile, dupa cum vor webmasterii. ODP tine cont de continut si nu de ce vor webmasterii.
o sa incerc si eu![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)