Buna tuturor! Subiectul "Dmoz", încerc să îl înţeleg şi eu de peste 8 ani, problema este că nu reuşesc să înţeleg, posibil să fiu incapabil sau să nu am suficinte resurse din acest domeniu. Ok, Dmoz, este un director Web, de la care care în mod normal ar trebui sa primeşti ceva de genul "Du-te mă, ai un site de cacao", sau mai educat "site-ul Dvs., nu îndeplineşte condiţiile 1, 2, 3 şi 505!", da , înteleg pentru că şi eu am 3 directoare cotate binişor în Romania, accept sau ba! Nu mă poate condamna nimeni, sunt ale mele şi dacă vreau ca "X", companie care vinde morcovi să apară în directorul meu, aprob, dacă nu, nu şi gata, este alegerea sau "piticii", mei! Problema este că acolo, acolo la DMOZ, directorul ăsta de care toată lumea se plânge, pe categoria "România", da, România, sunt persoane ca mine, ca tine şi altfel de persoane care îşi dau cu parerea acolo. Din punctul meu de vedere, DMOZ, este un director bun, nimic de zis dar, nemernicii care administrează partea româna, sunt nişte mizerabili, îngâmfaţi şi jegosi, chiar jegosi.

Am adăugat site-uri bune, chiar foarte bune, descrieri, conţinut, optimizare, orice, problema este că de luni de zile nu primesc nimic, adica nu de luni, de ani! Ce să vă mai obosiţi cu DMOZ, de ce? O mizerie, chiar o mizesrie! Ce mare inginerie este DMOZ? Sunt site-uri pe primele locuri fără DMOZ, DMOZ, nu este soluţia pentru promovare, este doar o variantă ajutătoare şi dacă cei care administrează partea romana sunt niste dobitoci, nu are rost să vă chinuiţi, chiar nu are. Eu sincer am experienţa cu acest DMOZ, de peste 7 ani, chiar mai bine. Indiferent de ce descriere, titlu, cuvinte cheie pui acolo, dacă site-ul tău face concurenţa mizerabililor care se ocupă de partea româna, nu vei avea şanse şi în general, acolo sunt pupincurişti din SEO, da, corect ce spun, nişte mizerii. Un site din UK, a fost aprobat in 7 zile, site-ul meu si un site cu .ro la sfârşit, în 40 de ani. Încercaţi să eliminaţi din discuţiile voastre expresia "Dmoz", nu este pentru noi!