Teoretic ar trebui sa te ajute, practic eu unu am bagat cateva site-uri in dmoz, si nu cred ca m-a ajutat prea tare.
Teoretic ar trebui sa te ajute, practic eu unu am bagat cateva site-uri in dmoz, si nu cred ca m-a ajutat prea tare.
Lucrez la o firma de web design si am un magazin de airsoft .
Le-ai bagat, dar au fost acceptate?
Daca da, in cat timp?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
mie mi-au acceptat mai multe site-uri in dmoz (world/romania) si ajuta, normal (doar sunt binecuvantati cu PR8)... in vreo 3-4 luni de caciula. Insa, refuza cu desavarsire sa imi adauge de aproximativ un an un site pe filiera gastronomie si e ceva ft suspect la mijloc (domnul editor cred ca are niste enterese)
Da, au fost acceptate . Unele destul de repede , in cateva zile . Altele saptamani bune .
Lucrez la o firma de web design si am un magazin de airsoft .
Si eu astept la categora Cumpărături Online/Îmbrăcăminte de aproape un an și nimic. Am încercat să mă înscriu și ca editor, pentru ca n-ar fi fost o categorie atat de mare de întreținut, dar m-au refuzat.
poate site-ul stau nu respecta cerintele ptr a fi listat sau poate nu-l inscrii bine
acum o luna mi-a fost aprobat un site in categoria spusa de tine!
Daca pana acum, site-ul nu mi-a fost acceptat, il pot reinscrie?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)