@Seinfeld +1 reputatie. Deja e o mica isterie. Toata lumea tipa ca editorii sunt corupti , dar nimeni nu vine cu dovezi concrete.E ca o psihoza.Daca nu li se acepta un site, gata e conspiratie. Deja acest thread seamana a otv live.
@Seinfeld +1 reputatie. Deja e o mica isterie. Toata lumea tipa ca editorii sunt corupti , dar nimeni nu vine cu dovezi concrete.E ca o psihoza.Daca nu li se acepta un site, gata e conspiratie. Deja acest thread seamana a otv live.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ma rog. eu am terminat de postat in threadul asta. Probabil tre sa i se organizeze un flagrant unui editor, sa il filmeze cineva cand primeste banii in banca, sau cand isi listeaza propriul site. Pana atunci sunt toti niste sfinti
O zi buna
reportat si de mine
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
tipul stiu eu ca este editor 100%
davada mai mare inafara de faptul ca site-urile lui sunt acceptate ( + subdomenii si link-uri interne ) , iar ale mele pe aceeasi nisa si aceeasi regine NU , ce sa mai aduc ?
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
@dcosmin : unde scrie faptul ca siteurile editorilor nu au voie sa fie listate in ODP?
Te-ai gandit vreodata ca poate siteurile lui sunt mai bune calitativ vorbind decat ale tale? De aici pana la a acuza un editor de coruptie... e cale lunga.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
nu e vb de faptul ca si- ai inscris el singur sitele
e vb sa accepte si concurenta , dovada calitatii site-urilor o poate verifica oricine
NU toti editori sunt corupti , dar vb cuiva, nu este padure fara uscaturi
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
"davada mai mare inafara de faptul ca site-urile lui sunt acceptate ( + subdomenii si link-uri interne ) , iar ale mele pe aceeasi nisa si aceeasi regine NU , ce sa mai aduc ?"
Asta nu e decat o dovada a cat de ingust gandesti.
Poate siteurile siteurile adaugate sunt de calitate iar ale tale nu sunt. La asta te-ai gandit ?
Iar ca un editor are un site propriu inscris in Dmoz nu e "ilegal". Ce ar inseamna acum, ca editorii sa isi abandoneze toate siteurile doar ca sa nu se mai autosesizeze cineva pe cate un forum?
Ideea e simpla: creeaza un site de calitate, trimite-l spre adaugare(respectand regurile) si apoi va aparea si in Dmoz.
Ca e peste o zi, o saptamana sau un an, nu iti poate garanta nimeni. Totul depinde de timpul pe care si-l aloca editorii pentru a verifica siteurile trimise spre aprobare.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Seinfeld, te intreb si pe tine de curiozitate daca te-ai uitat pe site-uri. Vad ca stii sa aperi editorii si sa jignesti tot la al doilea post, iar dovada pe care tot o ceri se afla in acest thread. Patetic...
Na imotrading.ro vs vcc.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)