Pe nisa ta nu se prea intampla asta. Trebuie doar sa intelegi clar profilul celui care ar putea fi interesat de site-ul tau si apoi sa gasesti grupuri care se pliaza pe acel profil. Stiu ca ai articole foarte documentate dar n-am mai intrat sa vad daca site-ul inca mai are forma aia de macheta...
LE: Mi-am amintit site-ul si am amanat postarea sa arunc mai intai o privire pe-acolol. Din pacate tot asa arata... Pare neterminat...
Ce pot sa zic pe scurt:
-Nu ai renuntat la prostia aia de copyright protection sau cum ii zice. Vezi in fiecare vizitatot un virtual hot. Nu e bine! Ti-am mai zis dat tu faci tot cum vrei...
-Vezi (verifica) daca modulul de cache (W3 total cache) are vreo optiune de depanare (debug on/off) prin setari. Debifeaz-o! Tu nu aveai nevoie de modulul ala, a fost o cerinta a ta. Pe un site cu trafic mic este cel putin inutil. Oricum, tot greut merge!
-Optiunile despre care ziceai ca au disparut faceau parte din modulul SEO de la Yoast. Daca l-ai dezinstalat inseamna ca ai prapadit si tot ceea ce facusesi pt SEO (meta titluri si meta descrieri pe articole dar mai ales pe categorii)
-Prea multe articole in categorii multiple. Adica toate! Nu, nu, nu! Fiecare articol trebuie sa fie intr-o categorie, si doar in cazuri exceptionale in mai multe, numai daca este necesar. Basca ce sa mai spun ca sunt varza: bancuri in categoriile gramatica, arheologie, logica, mediu, pedagogie, politica, sociologie, chimie, agricultura!?!?!
-Prima pagina e de cacao. Ti-am zis de la inceput: e ok o pagina custom dar trebuie facuta cu profesionalism, sa aiba un design placut si sa nu afecteze structura site-ului. Tot atunci ti-am mai spus ca iti pot instala un modul care sa te ajute dar va trebui sa inveti tu sa lucrezi cu el, nu va lucra nimeni gratis. Nu mai stiu sigur daca l-am instalat sau nu. Mai ok este sa lasi fluxul de articole decat sa afisezi o pagina prost facuta.
In privinta vizitelor:
Cine ai vrea sa te viziteze si cum crezi ca ar putea ajunge pe site-ul tau? Din Google? Ce ar trebui sa caute pentru a te gasi? Ai facut ceva pentru asta?
Gresit!
Spre exemplu, eu sunt mult mai interesat acum de istorie, botanica, biologie sau geografie fata de cum eram in copilarie/tinerete cand nu stiam decat matematica si fizica. Nu cred in dorinta de a invata, cred doar in curiozitate. Tata face parte din publicul tinta! (Stiinta si tehnica? Felicitari pt el!)

Răspunde cu citat