Aud des la clientii mei ca imi spun ca publicul tinta este "toata lumea", ceea ce e fundamental gresit.

Daca publicul tau tinta e toata lumea cum vei putea trimite un mesaj potrivit catre el astfel incat sa fie compatibil si cu un copil de 10 ani si cu un batran de 60 de ani???

Avand in vedere ca zici ca ai o enciclopedie, cred ca publicul tau tinta este format din tineri elevi si studenti dornici sa invete lucruri noi. Ca tata ma gandesc ca mai greu vrea sa vada enciclopedia ta desi e abonat la revista stiinta si tehnica.

Dupa ce stabilesti asta, te intrebi, cine mai are publicul asta sau cine il mai tinteste? Telekom, KFC, Fanta. Eu la 40 de ani vad tare stupide reclamele pe care acestia le fac la tv, pentru ca nu sunt in publicul lor tinta, dar cumva cam asta e mesajul pe care trebuie sa-l adresezi publicului tau. Sa fie FUN, Traznit, Indraznet.

Genul "Stiati ca..." si "Pe bune??.... da pe bune".

Cauta grupurile in care se cauta curiozitati si chestii de genul asta si lasa-le acolo ceva continut interesant pentru ei. Eu vad des pe facebook cate o chestie facuta de unii, un clip cu divere curiozitati din lumea asta... imi scapa acum cum le zice.