Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Concurs pe Facebook

Afișare hibrid

tiroid este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    6th September 2013
    Vârstă
    39
    Posturi
    107
    Putere Rep
    24

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Vad ca este o postare mai veche dar poate sunt interesati si allti colegi de astfel de subiecte asa ca vreau sa va impartasesc din experienta mea recenta.

Recent am facut un astfel de concurs pe Facebook pentru un partener pe nisa Beauty. Intr-adevar, concursul a devenit viral rapid pentru ca le-am solicitat like la pagina si share la postare si la pagina iar premiile oferite au fost foarte ok.
    Am facut un video cu extragerea din random.org pe care l-am postat alaturi de conturile castigatorilor si totul a fost ok. Postarea in sine a avut aproape 1000 de shareuri si peste 1000 de like-uri obtinute in 10 zile.
    Important este insa ca am analizat o mare parte din conturile persoanelor care au dat share + like si majoritatea sunt persoane care participa continuu la concursuri, in general femei de peste 40-60 ani cu situatie financiar modesta.
    Unul dintre castigatorii nostrii avea 20 de share-uri de la concursuri diferite doar in ziua in care s-a facut extragerea.

Totodata nu am observat imbunatatiri de engagement al paginii, am ramas la media de reach pe care o aveam si pana atunci, de aproximativ 5%.

solaris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th February 2017
    Vârstă
    36
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de tiroid Vezi Post

Totodata nu am observat imbunatatiri de engagement al paginii, am ramas la media de reach pe care o aveam si pana atunci, de aproximativ 5%.
    subscriu.
    ideea este ca omul e interesat de castigul produsului respectiv si o sa iti dea atentie fix pe perioada concursului. de cele mai multe ori prietenii din lista vor ignora sharurile tale, sunt prea multi si te agaseaza. prea mult nu cred ca ajuta cresterea unei pagini de fb.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Extragere castigatori concurs facebook
    De lovelife în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 6th May 2016, 17:48
  2. Concurs Facebook
    De inSecure în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 29th March 2013, 23:30
  3. intrebare tipar concurs facebook
    De bogdancercel în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 2