Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Intrebari despre Facebook

Vizualizare arbore

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    43

Implicit

@Ovidescu: nu ma refeream sa vand direct din acea postare, ci sa aduc oamenii pe pagina si sa dea like, urmand ca pe viitor sa le recomand diverse produse. Gasisem pe un forum strain o chestie interesanta, la o postare la care ai primit like-uri, poti da click acolo unde scrie "x persoane au apreciat" si apare un buton "Invite" prin care ii poti invita sa dea like paginii. La mine insa nu apare butonul asta, ci "Ignore".

@johny2k: Acum vreun an de zile, vazand ca unui prieten cu site de stiri ii merge foarte bine cu share pe grupuri, am zis sa testez si eu. Am inscris 2 conturi in 1500-2000 grupuri fiecare, am luat scriptul de la colegul MaxZ si am inceput treaba. Distribuiam zilnic pe toate grupurile, de pe cele 2 conturi, iar rezultatul a fost de maximum 2000 unici pe zi. Prietenul meu care avea site de stiri, posta de pe 5 conturi de facebook, in cate 5-10 grupuri fiecare. Nu intelegeam de ce nu merge deloc treaba, iar ulterior am mai citit si cred ca am ajuns la un raspuns:

Atunci cand tu postezi pe 1000 de grupuri dar ai 10 interactiuni, inseamna ca reach-ul tau e praf, postarea din grup se acopera in loc sa fie in top mereu, nu apare la prietenii celor ce interactioneaza, etc. Cand dai share pe doar 10 grupuri, dar ai 20-30 de interactiuni la fiecare postare, atunci reach-ul creste foarte mult. Nu am mai avut timp insa sa testez si asta, fiind foarte ocupat cu alte proiecte. Ideea e ca prietenul asta al meu reusea sa aduca din maximum 50 de grupuri pe care posta doar la anumite ore (cand era interesul mai mare), vreo 30-40 k unici pe zi si monetiza foarte frumusel cu adsense. Munca era de maximum 30 de minute pe zi.

Daca cunosti mai multe detalii si ai placerea sa discutam, da-mi te rog pe pm un link de facebook sau o adresa de sype/hangouts.

Mersi!
    Ultima modificare făcută de edy12006; 27th October 2016 la 11:47.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebari despre reputatie.
    De Lory în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 19th January 2015, 12:17
  2. Intrebari despre reputatie.
    De Lory în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th January 2015, 20:13
  3. 258 de intrebari si raspunsuri despre SEO
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 91