Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Google+ refuza sa posteze un articol

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    38

Implicit Google+ refuza sa posteze un articol

Fara a face reclama, insa este prima data cand mi se intampla asta! G+ refuza sa afiseze un articol dintr-un site! Este vorba despre acesta:

Cod:
    http://caplimpede.ro/romania-condusa-de-noua-ordine-mondiala-uite-lista-masonilor-din-tara-noastra/
    Orice articol de pe site, merge urcat, mai putin acesta! A mai patit cineva asta pana acum cu alte articole? Am incercat de pe mai multe conturi, acelasi rezultat.
    Pareri?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

eu nici pe internet in general n-as permite links catre acel site.
    S-o fi saturat multa lume de links de la ei si a dat report, cine stie.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Poate si G+ e controlat de masoni? Ar explica monopolul.
    Retired

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    eu nici pe internet in general n-as permite links catre acel site.
    S-o fi saturat multa lume de links de la ei si a dat report, cine stie.
    Asa m-am gandit si eu. Link-ul l-am gasit pe Facebook, cu referire la acest aspect. Am incercat si am vazut si eu ca nu merge...
    Interesant este totusi, ca orice alt articol merge pus!

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

Merge linkul daca ii adaugi cifra 2 (cu toate ca devine alt link) , dar ... sincer... se merita sa iti bati capul cu asta !?

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de O. Cosmin Vezi Post
    Merge linkul daca ii adaugi cifra 2 (cu toate ca devine alt link) , dar ... sincer... se merita sa iti bati capul cu asta !?
    Nu, evident, eram doar curios ca nu am mai patit chestia asta! Vroiam sa stiu daca a mai patit cineva. Nu cu acest link, cu altele! Tinand cont si de subiect, era cu atat mai curios!

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de O. Cosmin Vezi Post
    Offtopic:
    Scuza-ma, suna prea romaneste ce spui.
    Imi amintesc de o poveste cu un neamt, spusa (printre altele) de nenea Iancu, unul dintre cei mai exigenti profesori pe care i-am avut vreodata. Pe scurt, e vorba de muncitorii romani care radeau de cel neamt (inginer ced, venit in Romania sa puna in functiune excavatoarele gigant) care a pierdut o jumatate de ora studiind un bec bun la masuratoare dar care nu functiona cand il punea in dulie.
    "Ai dracu, de-aia au ajuns astia mari, ca sunt zgarciti. Uite-l cat se chinuie pentru un bec."
    Intr-un tarziu, neamtul a facut becul sa merga. A dat bucuros din cap, dupa care l-a luat, a dat cu el de pamant si a pus alt bec in dulie.
    Nu zgarcenia l-a facut sa se chinuie, ci fenomenul in sine, si nu s-a lasat pana nu l-a dezlegat. Si asta e motivul de au ajuns unde sunt...

Citat Postat în original de Pami Vezi Post
    Nu, evident, eram doar curios ca nu am mai patit chestia asta! Vroiam sa stiu daca a mai patit cineva. Nu cu acest link, cu altele! Tinand cont si de subiect, era cu atat mai curios!
    Si mie mi se pare bizar. Daca alte link-uri de pe respectivul site merg postate, e cu atat mai ciudat. Daca ar fi site-ul meu mi-as bate capul!
    Pe de alta parte, ma gandesc daca nu cumva chiar detinatorul site-ului n-ar fi putut face ceva ca acel link sa nu poata fi postat, tocmai sa alimenteze teoriile conspirationiste pe care le promoveaza. Si daca exista posibilitatea asta chiar n-are rost sa-ti bati capul... Daca era site-ul tau era alta treaba.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Offtopic:
    Si mie mi se pare bizar. Daca alte link-uri de pe respectivul site merg postate, e cu atat mai ciudat. Daca ar fi site-ul meu mi-as bate capul!
    Pe de alta parte, ma gandesc daca nu cumva chiar detinatorul site-ului n-ar fi putut face ceva ca acel link sa nu poata fi postat, tocmai sa alimenteze teoriile conspirationiste pe care le promoveaza. Si daca exista posibilitatea asta chiar n-are rost sa-ti bati capul... Daca era site-ul tau era alta treaba.

E si asta un semn de intrebare! Nu-mi bat capul, numai ca repet, m-a intrigat coincidenta dintre subiectul din articol si neputinta de a posta articolul. Daca era vorba de altceva, cred ca nici nu-l bagam in seama. Eram doar curios daca au mai fost asemenea cazuri, sa nu poti posta un articol!

LE: Pe Facebook merge, ca de acolo am ajuns pe G+, cum am spus si mai sus. Deci nu stiu daca chiar a facut ceva...
    Ma indoiesc ca vrea sa apara pe Facebook si pe G+ nu...
    Ultima modificare făcută de Pami; 2nd May 2015 la 02:30.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Inclusiv logo-ul de la Google Chrome are ascuns in el 666, se protejeaza evident. Din cate am inteles si-au facut si templu la Bucuresti de curand, mai aud si oamenii ca spun ca ei sunt buni si ca e noua religie

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

#Mishu am inteles care era ideea si nu are rost sa iti contrazic exemplul, pentru ca se abate inutil discutia.

Mi se pare deplasat sa ne oprim la teorii conspirationiste. Cum a sugerat si Dan, e posibil sa se fi dat report. Habar nu am. Aspectul asta merita studiat ...

Nu cred ca au intervenit nu stiu ce forte oculte pentru ca daca o faceau nu puteam sa dam share la paginile urmatoare ale articolului.

Am putut sa dau share la pagina a doua dar in loc de a primi un mesaj ca s-a postat linkul, am primit ca s-a sters. (articolul imi aparea ca postat) In momentul ala imi mergea calculatorul in reluare si e posibil sa fi primit mesaj de la vreo alta actiune de-a mea, anterioara.

Puteti verifica daca distribuirea paginilor urmatoare ale articolului e vizibila altor utilizatori G+, din cercul vostru, sau doar voua va aparare ca postat mesajul. Daca nu e vizibila, putem discuta de masonerie.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [CAUT] Persoana care sa posteze articole pe web 2.0
    De Alex M în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th April 2015, 22:30
  2. Caut (cu plata) 3 persoane care sa posteze pe un Forum
    De Netul în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st May 2012, 08:30
  3. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th September 2011, 15:22
  4. Articol Interesant Youtube and Google
    De RoManiac în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th July 2008, 21:40
  5. google...viitor [un articol interesant]
    De brahma în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 18th February 2006, 03:45

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •