Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: cum să creez un grup pe Facebook?

Vladimir-Adrian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    15th December 2014
    Locaţie
    Bucureşti
    Vârstă
    53
    Posturi
    143
    Putere Rep
    19

Implicit cum să creez un grup pe Facebook?

Aş vrea să creez un anumit grup pe Facebook. Am încercat dar mi se cere să invit eu diverse persoane. Dar eu aş vrea să fie ceva public şi cine vede să se înscrie dacă doreşte şi îndeplineşte nişte condiţii. Ce e de făcut?

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

Pai asa se face. Poate fi grup public, dar inchis, iar orice aprobare a noilor membri sa fie facuta manual de catre tine, tocmai pentru a verifica daca ei indeplinesc conditiile cerute de tine. Te asigur ca e o bataie de cap imensa, ca ajungi sa primesti zeci de notificari pe zi, odata ce grupul devine activ. Eu am 2 grupuri de peste 1000 de membri si m-am cam saturat deja.

Cel mai bine e sa-l faci de pe un cont secundar. Il lasi public, dar il inchizi si te ocupi de promovarea lui daca chiar vrei sa-l cresti. Zic totusi ca ar fi bine sa-l faci de pe un grup secundar si sa-l administrezi o data, de doua ori pe zi, tocmai ca notificarile constante sa nu-ti distruga productivitatea, mai ales daca obisnuiesti sa stai cu facebook-ul deschis.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    15th December 2014
    Locaţie
    Bucureşti
    Vârstă
    53
    Posturi
    143
    Putere Rep
    19

Implicit

Păi văd că chiar dacă bifez că grupul e închis îmi apare ,,Te rugăm să alegi prieteni pe care să-i adaugi în grup." Problema este că eu vreau ca ei înşişi să vadă că s-a deschis un grup unde trebuie îndeplinite anumite condiţii şi dacă ei consideră că le îndeplinesc să se înscrie. Nu să stau eu şi să caut pe Facebook diverse persoane şi să-i invit. Ca şi cum aş plăti un anunţ într-un ziar cu anunţuri de mică publicitate şi lumea ar citi şi cei care îndeplinesc condiţiile cerute ar răspunde.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Adaugi un prieten si e de ajuns sa poti face grupul.
    Teoretic, daca nu sunt cel putin doua persoane, nu e grup.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    15th December 2014
    Locaţie
    Bucureşti
    Vârstă
    53
    Posturi
    143
    Putere Rep
    19

Implicit

Dan, tu spui că dacă adaug o persoană şi se formează grupul apoi nu mai trebuie să invit eu alte persoane? Eu nu sunt convins, dar o să încerc să văd dacă merge.

Dan
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Pai nu stiu ce intentii ai cu grupul, eu spuneam ca poti crea un grup cu minim 2 persoane.
    Ce urmeaza dupa, depinde de tine. Daca nu postezi nimic in grup, acesta nu va fi vizibil nimanui.
    Daca postezi si grupul e deschis, prietenii tai vor vedea unele postari si vor decide daca intra sau nu in acel grup.
    Daca si prietenii tai interactioneaza cu grupul, prietenii lor vor vedea unele interactiuni si tot asa.
    Trust, but verify.

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    332
    Putere Rep
    25

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Vladimir-Adrian Vezi Post
    Dan, tu spui că dacă adaug o persoană şi se formează grupul apoi nu mai trebuie să invit eu alte persoane? Eu nu sunt convins, dar o să încerc să văd dacă merge.
    Din cate stiu eu nu poti trimite invitatii pentru grup. Ii poti baga pur si simplu pe cei din lista ta de prieteni. Pentru a creste mai repede grupul si pentru a deveni mai repede vizibil, e indicat sa adaugi cati mai multi prieteni cu foarte multi prieteni, la randul lor. La un moment dat grupul tau poate fi sugerat prietenilor prietenilor adaugati de tine.

Oamenii nu vor intra din proprie initiativa in gupul tau daca acesta e de 5 persoane, cu exceptia cazului in care acesta distribuie regulat continut care ii intereseaza si nu poate fi gasit usor in online. Ca idee, evita membrii care spameaza!

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    15th December 2014
    Locaţie
    Bucureşti
    Vârstă
    53
    Posturi
    143
    Putere Rep
    19

Implicit

Cred că eu nu am fost foarte clar: eu vreau să constitui un grup de oameni pe Facebook care să fie din Bucureşti, să fie dintr-un anumit interval de vârstă, să aibă studii superioare, etc. Dar nu vreau să-i caut eu pe ei, ci vreau ca ei să vadă condiţiile şi să se înscrie dacă consideră că îndeplinesc acele condiţii. Ca şi cum aş da un anunţ în ziar: caut persoană care să fie aşa şi aşa (mai multe condiţii) şi persoanele care citesc ziarul mă contactează. Aş putea să dau un anunţ într-un ziar de mică publicitate dar acolo mă cam costă şi nu-mi convine, pe când Facebookul e gratis.

Dan
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Ca şi cum aş da un anunţ în ziar...
    Deci vrei sa dai anunt pe Facebook. Cred ca e mai scump ca la ziar.
    Trust, but verify.

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    35

Implicit

Cred că eu nu am fost foarte clar: eu vreau să constitui un grup de oameni pe Facebook care să fie din Bucureşti, să fie dintr-un anumit interval de vârstă, să aibă studii superioare, etc. Dar nu vreau să-i caut eu pe ei, ci vreau ca ei să vadă condiţiile şi să se înscrie dacă consideră că îndeplinesc acele condiţii. Ca şi cum aş da un anunţ în ziar: caut persoană care să fie aşa şi aşa (mai multe condiţii) şi persoanele care citesc ziarul mă contactează. Aş putea să dau un anunţ într-un ziar de mică publicitate dar acolo mă cam costă şi nu-mi convine, pe când Facebookul e gratis.
    Pai si ce mai stai? Fa grupul, pune conditiile in descriere, pune o poza in ton cu subiectul si atragatoare pe timeline, bibileste-l, popularizeaza-l si asteapta rezultatele! E mai bine sa treci la fapte decat sa iti tot pui intrebari. My opinion!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand membrii grup Facebook
    De AlexMar în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 31st January 2014, 17:37
  2. Vand grup de facebook
    De Adiiii în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd January 2014, 21:55
  3. Vand grup facebook 14k membri
    De N.Paul în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th December 2013, 23:22
  4. Estimare pret grup pe facebook
    De Adiiii în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 14th September 2013, 18:06
  5. Grup facebook
    De Mihai Alexandru în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th September 2011, 00:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •