Păi nu ştiu cum căci dacă încerc mi se spune să invit eu oamenii în grup (îmi apare ,,Te rugăm să alegi prieteni pe care să-i adaugi în grup.") iar a căuta oameni care îndeplinesc simultan câteva condiţii (să fie din Bucureşti, să aibă studii superioare şi să fie dintr-o anumită categorie de vârstă) este foarte greu. Eu vreau ca oamenii de pe Facebook să vadă condiţiile şi cei care le îndeplinesc să se înscrie în grup.
Deci reformulez: vreau să dau un anunţ pe Facebook.
De ce s-ar inscrie in grupul tau? Ofera ceva sau doar vrei tu sa ai un grup cu persoane targetate de care vrei sa te folosesti? Daca ofera continut de calitate, subiecte interesante pentru persoanele din categoria aleasa de tine atunci ar trebui sa adere singuri la grup, dar si asa foarte greu, in cazul celui de-al doilea scenariu va trebui sa ii adaugi tu. Incearca sa fii mai clar in exprimare.![]()
Fara semnatura.
Eu speram să primesc un răspuns de la cineva care ştie cum poate cineva să dea un anunţ pe Facebook. Dar văd că pe aici nu ştie nimeni. O să dau un anunţ gratuit pe OLX şi pe tocmai.ro şi cu asta basta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)