Dan, tu spui că dacă adaug o persoană şi se formează grupul apoi nu mai trebuie să invit eu alte persoane? Eu nu sunt convins, dar o să încerc să văd dacă merge.
Dan, tu spui că dacă adaug o persoană şi se formează grupul apoi nu mai trebuie să invit eu alte persoane? Eu nu sunt convins, dar o să încerc să văd dacă merge.
Din cate stiu eu nu poti trimite invitatii pentru grup. Ii poti baga pur si simplu pe cei din lista ta de prieteni. Pentru a creste mai repede grupul si pentru a deveni mai repede vizibil, e indicat sa adaugi cati mai multi prieteni cu foarte multi prieteni, la randul lor. La un moment dat grupul tau poate fi sugerat prietenilor prietenilor adaugati de tine.
Oamenii nu vor intra din proprie initiativa in gupul tau daca acesta e de 5 persoane, cu exceptia cazului in care acesta distribuie regulat continut care ii intereseaza si nu poate fi gasit usor in online. Ca idee, evita membrii care spameaza!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)