Nu poti ajunge la cateva mii, nici chiar la sute. Exista praguri de facturare, primul e la 20 de euro https://www.facebook.com/help/105373712886516. Sa creasca pragul trebuie sa ai plati efectuate si sa depasesti niste limite
Nu poti ajunge la cateva mii, nici chiar la sute. Exista praguri de facturare, primul e la 20 de euro https://www.facebook.com/help/105373712886516. Sa creasca pragul trebuie sa ai plati efectuate si sa depasesti niste limite
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Ai anumite praguri, de care daca ai trecut Facebook opreste campaniile. Pragurile de care am dat eu pana acum in Ron sunt 50 si 100.
Daca ai ales sa platesti cu un card nu vei ajunge pe minus in caz ca nu ai bani pe el. Insa o data la cateva zile Facebook va tot incerca sa iti traga bani din cont. Iar cu prima ocazie cand ai bani pe card si i-ai lasat acolo timp de cateva zile, te vei trezi cu datoria catre Facebook platita....si mai putini banuti pe card![]()
Eu am vreo 7dolari in minus de multa vreme si imi amintesc ca am de platit doar cand intru pe pagina de campanii. Pe paypal exista si buton de anulare a unei autorizari de plata imediat dupa ce am facut-o.
undeva pe aici paypal.com/cgi-bin/customerprofileweb?cmd=_manage-paylistYou've authorized use of your PayPal account for future payments to Facebook Ireland, Ltd..
Billing ID ******************
Status Cancelled on Jan 3, 2014
Description Facebook Payments
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
Cu banca nu am patit cu Facebook dar cu o situatie cu un hotel, care mi-au luat banii chiar daca nu aveam bani in cont (inregistrasem cardul). le-am cerut explicatii, au zis ca a venit de la Visa si chiar am primit amenintari de executare silita, intre timp facusem refuz de plata, nu trebuia sa platesc banii astia, ei totusi ma executau silit ca era contul pe minus.
Creantele se pot cesiona, deci altcineva te poate urmari in recuperarea creditului angajat, inclusiv prin executare, daca faza amiabila nu da rezultate. Exact cum se intampla cu creditele, daca banca nu ajunge la o intelegere amiabila va vinde datoria unui tert care are timpul si mijloacele sa stoarca banii de la tine. Totusi, nu am auzit sa se intample ceva cu un cont ce nu si a platit sumele datorate si pe fb si pe adw fiind functionale chiar si dupa un an, desigur, nu mai poti rula campanii.
Am primit o reputatie negativa cu urmatorul mesaj "Mintea iti sta doar la smecherii, cum sa furi ?"
N-am zis ca am furat sau ca voi fura.
Am intrebat ce se intampla in acest caz pentru ca am obervat ca facebook retragea banii dupa cateva zile eu promovand postari doar cu 5$ si 10$ (destul de frecvent, cel putin o postare la 2-3 zile) banii fiind retrasi din paypal
Deci nu cred ca e nevoie de astfel de mesaje/reputatii sau ce or fi ele![]()
probabil pentru maruntis nu se complica.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Salut,
Am nevoie de un pic de ajutor.
Cum procedati cu clientii de pe facebook? Mai exact daca creez o campanie ca si metoda de plata va fi contul meu de paypal sau ce metoda de plata am eu setata.
Insa daca eu creez o campanie pentru un client si vreau ca banii sa fie luati de pe cardul sau contul de paypal al clientului cum trebuie sa procedez? Ii cer datele de login? Voi cum procedati?
AM gasit ceva aici insa nu stiu sigur daca functioneaza cum trebuie ... How to Set Up a Facebook Ads Account for Consultants - YouTube
Multumesc anticipat.
Pot sa iti povestesc experienta mea. Am uitat de o datorie de vreo 16 USD pentru o campanie pe care o facusem la job, de pe contul meu personal(fiind administrator). Au trecut cateva luni, eu intre timp mi-am dat demisia, dupa care au inceput sa imi apara niste mesaje pe pagina personala ca datorez acei bani. Nefiind datoria mea nici nu m-am stresat sa o platesc. Nu mi-au disparut nici bani de pe card/paypal si nici nu mi-au batut recuperatorii la usa. Acuma sunt sigur ca la sume marunte nu se omoara Facebook-ul dar probabil ca data viitoare cand voi mai vrea sa fac o campanie o sa imi opreasca acesti bani.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)