Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Promovare postari

Afișare hibrid

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit Promovare postari

Intrebare.
    Ce se intampla daca promovez postari de cateva mii de $ pe facebook si eu n-am bani in paypal sau card?
    A incercat cineva? E cineva dator la facebook? Ce se poate intampla?
    Stim cu totii ca facebook retrage banii din paypal (probabil la fel si de pe card) dupa cateva zile chiar si 1-2 saptamani.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Se pot intampla multe, dar cel mai probabil (99% din cazuri) paypal sau banca la care ai card va recupera de la tine datoria. De obicei prin executare silita. Sau vinderea datoriei catre firme de recuperare care te vor ameninta constant pana le platesti suma + dobanzi + deranj.
    Trust, but verify.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Se pot intampla multe, dar cel mai probabil (99% din cazuri) paypal sau banca la care ai card va recupera de la tine datoria. De obicei prin executare silita. Sau vinderea datoriei catre firme de recuperare care te vor ameninta constant pana le platesti suma + dobanzi + deranj.

Fara deranj sau dobanzi, doar suma datorata si penalizarile (cf contractului).
    Firma de recuperare datorii isi ia comisionul pentru deranj de la furnizor.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Firma de recuperare datorii isi ia comisionul pentru deranj de la furnizor.
    Nu. De regula firma de recuperare "cumpara" creanta (cesiune de creanta, sau cumparare de drepturi litigioase, parca astia sunt termenii legali), de regula pe sume derizorii.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Nu. De regula firma de recuperare "cumpara" creanta (cesiune de creanta, sau cumparare de drepturi litigioase, parca astia sunt termenii legali), de regula pe sume derizorii.
    Ideea era ca nu pot obtine de la datornic mai mult decat scrie in contract. Poate cheltuielile de judecata daca se ajunge acolo, dar asta e altceva.
    Pentru deranjul (profitul) lor ambele variante sunt utilizate, unii creditori nu sunt chiar asa de resemnati sa isi vanda creantele pe o suma derizorie.
    Caz concret al unui prieten de luna trecuta: ptr recuperat circa 1000E firma a cerut 10%.
    N-a recuperat nimic, a cerut banii, altfel il da judecata pentru ca nu l-a ajutat in recuperarea datoriei. Intr-adevar au cerut mai multe tipuri de documente in acest interval de timp si unul din ele, considerat mai putin important, nu a fost trimis.
    Intr-un final pierderea a fost de 1100E.

PS: cred ca drepturile litigioase sunt altceva.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 6th July 2014 la 14:57.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    PS: cred ca drepturile litigioase sunt altceva.
    Evident, nici nu am sugerat ca ar fi sinonime.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Pai de ce sa recupereze banca sau paypal datoria? Eventuala datorie ar fi catre facebook, nu catre banca sau paypal.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Pai de ce sa recupereze banca sau paypal datoria? Eventuala datorie ar fi catre facebook, nu catre banca sau paypal.
    Datoria e catre banca/paypal pentru ca platesti cu cardul sau cu contul de paypal. Banca sau paypal onoreaza cererea Facebook automat (pentru ca tu ai autorizat plata) si tu ai contul pe minus (daca n-ai bani).
    De exemplu la paypal - ti se retrag banii, apoi iti apare balanta negativa. In caz ca n-ai vazut, asa arata:

@designarti - Contract exista, il semnezi electronic cand bifezi ca esti de acord cu termenii si conditiile. Daca nu ai o metoda de plata autorizata datoria e catre FB, daca ai autorizat sa iti ia bani din PP, datoria e catre PP.
    Trust, but verify.

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    175
    Putere Rep
    25

Implicit

E cam aiurea, dar presupun că așa stau lucrurile.
    Totuși, cred că FB are o problemă. Ți se sugerează de fiecare dată să-ți promovezi postul. De acord cu asta. Ți se spune ulterior și că o să te coste. De acord și cu asta. Însă nu știu dacă nu cumva ai nevoie de mai mult de atât, eventual un contract, pentru a-ți putea vinde serviciile pe datorie.
    Există o semnătură undeva, cu valoare legală?
    Where the heck is money back guaranteed? E un serviciu online, adevărat? sau pentru servicii nu se aplică nicio lege? Dacă n-am fost mulțumit de promovare? Trebuie să plătesc oricum?
    Dacă intru pe un site saitsmecher.com și apăs pe niște butoane, în joacă sau intenționat, asta mă face dator? Că nu știu să fi semnat nimic în sensul ăsta. Adică, un cont de Facebook poate face parte dintr-un scenariu de cămătărie aici?

Cred că ar fi mai multe de discutat aici. Sincer, nici n-am știut că e pe datorie chestia aia, nu m-a interesat niciodată să mă promovez pe FB, pe bani. Din ce-am citit, nu prea e nimeni fericit de promovarea pe FB.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de designarti Vezi Post
    E cam aiurea, dar presupun că așa stau lucrurile.
    Totuși, cred că FB are o problemă. Ți se sugerează de fiecare dată să-ți promovezi postul. De acord cu asta. Ți se spune ulterior și că o să te coste. De acord și cu asta. Însă nu știu dacă nu cumva ai nevoie de mai mult de atât, eventual un contract, pentru a-ți putea vinde serviciile pe datorie.
    Există o semnătură undeva, cu valoare legală?
    Nu exista semnatura fiindca s-ar complica mult; pentru fizica ar fi cheltuieli suplimentare de logistica (reprezentanti sau persoane care sa verifice contractele semnaturile etc), pentru cea electronica... ar trebui sa isi oblige clientii sa posede asa ceva, extrem de putini au. Ca dai o bifa undeva si iti scrii numele cu tastele undeva mai sus nu inseamna ca semnezi electronic.
    De asemena este putin probabil ca FaceBook sa aiba in spate vreun sistem de jurnalizare electronica printr-un furnizor tert de semnatura electronica.

Where the heck is money back guaranteed? E un serviciu online, adevărat? sau pentru servicii nu se aplică nicio lege? Dacă n-am fost mulțumit de promovare? Trebuie să plătesc oricum?
    Daca ti se restituie banii tu poti restitui serviciul? Adica daca nu esti multumit de niste sandale tu primesti banii inapoi si dai sandalele furnizorului. Acum ce dai inapoi.

Dacă intru pe un site saitsmecher.com și apăs pe niște butoane, în joacă sau intenționat, asta mă face dator? Că nu știu să fi semnat nimic în sensul ăsta. Adică, un cont de Facebook poate face parte dintr-un scenariu de cămătărie aici?
    Daca vii cu vreun argument din acesta la vreun proces si judecatorul statea intre 50%-50% iti dai seama cum iti va privi declaratiile ulterioare?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Seo si promovare
    De Claudiu4 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 18th July 2013, 12:47
  2. Promovare Bloggeri
    De Nickalls în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 31st March 2013, 08:54
  3. promovare seo
    De voidcode în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th October 2011, 13:05
  4. Promovare joc sudoku
    De tiberiur în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th January 2011, 15:52
  5. Promovare sau spam ?
    De DubluQ în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th January 2008, 08:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •