Am inteles ce ai zis tu prin influentare. Si mersi de recomandare, psihologia reclamei intotdeauna m-a fascinat. Ceea ce trebuie de notat, inca, ca de cele mai multe ori in spatele unei rapoarte de gen intotdeauna exista un motiv. Nu cunosc motivul, am dat link si am citit raportul deoarece era de la o sursa (dupa parerea mea) credibila.

Eu am ajuns pe punctul in care nu mai cred rapoarte oficiale, ci trag concluzii din acestea (daca ma mai obosesc sa le citesc). Insa, concluzia a ramas acelasi:

"social media that is not directly related to sales revenue", "Yet, many companies continue to treat social media as a one-way communication vehicle and are largely focused on how they can use these sites to push their marketing agendas."

Ar trebui sa uitam de sume uriase "risipite" pe Facebook (sau alte platforme de gen) cautand vanzari directe. Multi fac acest lucru si nu e bine. Facebook este ideal pentru foarte multe lucruri, dar 1 like nu inseamna neaparat 1 comanda in acelasi saptamana. Investeste in materiale promotionale, fa-ti un fanbase, fii creativ, incearca sa atingi viralitate. Pune-ti stampila brand-ului tau in creierasul vizitatorilor/fanilor Numai asa vei (in mod indirect) reusi sa-ti aduci clienti de pe platforme sociale.

Cat despre ultimul citat - platformele sunt enorm de folositoare pentru feedback. Daca iti asculti clientii, in viitor vei vinde mult mai mult.

Ca o concluzie, mentionez, ca desi aceasta este metoda ideala (cred eu) sa folosesti FB-ul, foarte multi nu asa fac. It's time for a change.