Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Fani Facebook

Victoras este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    59
    Posturi
    83
    Putere Rep
    0

Implicit Fani Facebook

Salut, am inceput un proiect nou cu doua profile FB, au deja cate 5 k prieteni si am lansat o pagina care va cumula aceste persoane sub forma de fani. Scopul era de a mari traficul pe site-uri noi, asi dori sa stiu parerea voastra in legatura cu astfel de trafic. Ma va ajuta cu ceva traficul venit de pe FB?

Daca mai sunt persoane care au facut un astfel de experiment, sunt curios de rezultatele obtinute.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Daca fanii tai sunt targhetati pe nisa siteurilor noi, da, te va ajuta cu siguranta.

Sfat: incearca titluri mai descriptive cand deschizi un nou thread.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    59
    Posturi
    83
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok, am sa ma stradui sa pun titluri mai descriptive pe viitor. Serban, daca esti amabil imi poti explica mai pe larg cu ce ma va ajuta acest tip de trafic? Daca el reprezinta 80% din traficul de pe site-ul respectiv?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Nu am idee ce faci pe siteul respectiv, dar ma repet, daca este nisat si interesat de continutul tau va reactiona: fie ca ii vinzi ceva, ca ii ceri parerea, ca iti clickeaza reclame.etc.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    59
    Posturi
    83
    Putere Rep
    0

Implicit

Mersi Serban, momentan am o "neplacere" unul din conturi, culmea cel confirmat cu telefonul, a fost sters. Nu am habar de ce si cum, dar se pare ca cei de la FaceBook sterg cu precadere conturi noi, cel ramas avand cred ca unul sau doi ani. Conturile erau reale, nu aveau prieteni adaugati de mine in afara colegilor de scoala. O sa revin cu detalii dupa ce inteleg ce s-a intamplat.

Pancu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    393
    Putere Rep
    30

Implicit

Probabil a fost sters pentru ca nu avea un nume real.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    59
    Posturi
    83
    Putere Rep
    0

Implicit

Ba avea nume real, unul era pe numele meu si unul pe cel al sotiei, aiurea mi se pare ca m-au pus sa aleg din niste poze de profil pentru recuperare, care nu erau reprezentative, cel putin colegii asi fi putut sa-i recunosc. Chiar sunt curios daca ai cum sa dovedesti ca esti persoana reala, cu date reale.

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    38

Implicit

Salut,

Nu inteleg, in prima faza spui ca "am inceput un proiect nou cu doua profile FB, au deja cate 5 k prieteni si am lansat o pagina care va cumula aceste persoane sub forma de fani" apoi " Conturile erau reale, nu aveau prieteni adaugati de mine in afara colegilor de scoala." - mie imi scapa imaginea de ansamblu.
    Despre stergerea contului - este clar un caz circumstantial si cu siguranta ai "exagerat" cu activitatea pe acel cont. Cu cat avem mai multe date, cu atat se restrange cautarea si cu putin noroc se va determina cauza reala.

Spor!
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    59
    Posturi
    83
    Putere Rep
    0

Implicit

Deci mai explicit, aveam doua conturi, unul al meu si unul al sotiei. Conturi personale, pritenii fiind colegi, fosti colegi, persoane cunoascute si prieteni ai acestora. Pe unul din conturi, am creat o pagina, und ei-am invitat pe prieteni sa se alature. Link-uri nu aveam puse, poze erau doar cele cu familia, chiar erau doua conturi "curate". Aseara era ok, ma pregateam de stins PC, cand intru pe contul sotiei (mai nou si singurul verificat pe telefon) si ma trezesc cu el blocat. Singura varianta de deblocare era sa ghicesc dupa poze prietenii. Daca erau pozele lor, era simplu, asa...

Cam asta e .. istoria. Daca mai e nevoie de lamuriri, cu mare drag. Poate reusesc sa deblochez contul, nu de alta, dar chiar voiam sa fac experimentul cu pagina cu 10K like-uri. Nu e mare bai, mai rau este ca era proflul sotiei, daca era al meu, nu ma suparam asa de tare.

raven84 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd December 2010
    Posturi
    28
    Putere Rep
    27

Lightbulb

In mod surprinzator...sau nu, chiar nu esti singurul in aceasta situatie. Iar articolul de mai jos ar putea sa iti ofere o idee cu privire la posibilele motive pentru care contul tau a fost blocat.

http://www.redalkemi.com/getting-banned-from-facebook/#

Pe scurt, daca li s-a parut celor de la Fb ca faci si altceva decat sa socializezi...te-au fript!

Iar cat priveste pozele, nu e exclus ca acele imagini sa fi fost selectate in mod aleatoriu din albumele catorva prieteni. Si aici intervine treaba aia cu "Nu mai postati toate cretinatatile de imagini pe Facebook"

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Fani facebook 2€/1000 fani
    De N.Paul în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 56
    Ultimul Post: 4th June 2013, 20:29
  2. [Cumpar] Fani Facebook
    De Dan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th April 2013, 16:05
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st February 2013, 11:51
  4. Vând Fani FaceBook