După cum spune titlul, vând 1000 de fani facebook la prețul de 2€. Momentan, mă pot ocupa doar de pachetele de 1000 de fani, ulterior voi face update la topic și voi adăuga și alte pachete mai mari ( asta după ce le testez personal).
Timpul de livrare este de maxim o săptămână iar plata se face prin paypal.
Din motive de siguranță, nu voi publica linkul paginilor de pe care vin fanii dar vă pot asigura că în proporție de peste 90%, fanii sunt români sau sunt români și au domiciliul în afară țării. Mai jos am atașat statisticile unei pagini facebook căreia i-am adus like-uri recent.
Rog menținerea unui topic curat. Pentru întrebări sau alte nelămuriri rog să-mi trimiteți PM. De asemenea, ordinea în care fanii vor fi livrați se va face în funcția de ordinea în care postați în acest topic. Topicul îl vreau cât mai curat și nu accept decât postări legate de ordine și review-uri(negative sau pozitive). Restul detaliilor se discută în privat cu fiecare user în parte, unde vă voi informa și de perioada de start a campaniei de aducere a like-urilor.
Pentru userii cu minim 4 buline verzi, accept plata după livrarea celor 1000 de fani.

Răspunde cu citat