Conteaza foarte mult prezentarea produsului, brandul pe care reusesti sa il dezvolti, stiu pe cineva care vinde diferite aplicatii pentru joomla si facea anul trecut vanzari de peste 20.000 $ lunar, dar avea un partener american care se ocupa de promovare iar el doar de partea de programare.

Eu lucrez cu joomla, si am cumparat multe module si plugin-uri de care am avut nevoie.
Pentru a fi convins ca produsul este ceea ce imi trebuie trebuie sa il pot testa complet, pe site-ul meu, o versiune lite este un pas inainte, la fel si o varianta in care sa functioneze versiunea full timp de 10 zile si apoi little este iar utila.
De exemplu eu am cumparat cu 225$ acum o luna un soft, care in descriere parea ca are exact ceea ce aveam eu nevoie, si dupa ce am platit si descarcat am constatat ca are o multime de probleme incat nu il pot folosi pe site (imi blocheaza site-ul in anumite browsere este una dintre probleme, iar unele descrieri nu sunt facute chiar corect si functionalitatile sunt ceva diferit fata de ce ma asteptam eu), si fi sigur ca de acum nu voi mai cumpara un soft fara sa verific bine inainte.

Te rog sa descrii mai in detaliu ce fac pluginurile tale si aici pe seopedia poate si noi suntem interesati de ceva bun
Inca ceva, faci si aplicatii joomla la comanda?