Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Impactul Social Media asupra SEO; tehnici de promovare in SM

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    31

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Acum imi pica si mie fisa... Clipul de mai sus merge bine cu articolul asta:
    Link building – semnale vs. factori | Nimicul lui Krumel
    Credeam ca partea cu "Profilul celui care a postat link-ul." intr-o discutie despre Social Media este pur speculativa. Se pare ca nu este asa!
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

@Lovelife spuneai ca vrei sa angajezi un om care sa se ocupe cu asta, mai exact ce sa faca ? Sa dea add friends ?
    Haha, sunt la pamant cu SM!
    Sa construiasca pagini si eventual aplicatii pe FB, sa se ocupe cu tot ce inseamna promovare pe SM, sa atraga clienti
    Inca nu am studiat suficient de bine SM, dar din ce am citit pana acum am inteles ca este "must have"
    Citisem de un tip care are un magazin online exclusiv pe facebook, si culmnea facea si vanzari cu o rata de conversie mai buna decat in magazinul online clasic.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Asta inseamna ca siteurile mari vor avea rankuri si mai bune, pentru ca ei au cea mai multa influienta pe social media. Totusi se poate face asta si de siteurile mici.

Eu analizez si testez Facebook foarte mult si acum 2 luni am lansat un site pe care vreau sa-l cresc doar cu ajutorul Facebook. Pana acum mi-a mers foarte bine si Facebook e o sursa foarte buna atat de linkuri cat si de trafic.

Toti webmasterii trebuie sa inceapa sa se ocupe de social media daca vor sa le faca fata celorlalti.

P.S. Cunosc cateva persoane care au magazine online foarte simple pe Facebook, adica o pagina cu pozele produselor si pretul/marimea la caption. Si le merge destul de bine. Motivul pentru care nu au ceva mai complex e ca nu se pricep si nu au un buget. Deci Facebook vinde

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Chiar si la o pagina de facebook (nu user normal) consider ca e nevoie de o lista de prieteni carora sa le dai suggest pentru inceput. Ca mai departe va aparea automat ca sugestie in listele prietenilor userilor care au dat like este altceva.
    La facilitatile pe care le permite Facebook daca s-ar mai adauga si procesarea de plati online (nu am vazut pana acum asa ceva) cred ca ar cam inclina foarte mult balanta. Pe de alta parte ma gandesc ca tranzactiile cu Facebook credits ar putea fi luate in considerare in functie de cantitatile in discutie.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de Aurel Dragut Vezi Post
    Chiar si la o pagina de facebook (nu user normal) consider ca e nevoie de o lista de prieteni carora sa le dai suggest pentru inceput. Ca mai departe va aparea automat ca sugestie in listele prietenilor userilor care au dat like este altceva.
    La facilitatile pe care le permite Facebook daca s-ar mai adauga si procesarea de plati online (nu am vazut pana acum asa ceva) cred ca ar cam inclina foarte mult balanta. Pe de alta parte ma gandesc ca tranzactiile cu Facebook credits ar putea fi luate in considerare in functie de cantitatile in discutie.
    Are si procesare de plati, dar trebui sa ai o aplicatie ca sa o folosesti. Problema e ca isi opresc 30% comision, din cate stiu eu.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    31

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am citit un articol interesant despre un exemplu de strategie de anvergura in SM, m-am gandit sa il impart cu voi:
    markmedia.ro
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Tehnici de optimizare
    De crysty_23 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 30th April 2009, 20:59
  2. Tehnici de optimizare non-conventionale
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd December 2008, 11:47
  3. Adsense - tehnici de imbunatatire a CTR si eCPM
    De Ioan Margineanu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th March 2007, 20:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •